Morgen wellicht een aankondiging van Street Fighter V

De Street Fighter franchise staat weer helemaal op de kaart sinds de release van het vierde deel. Het is dan ook wachten op de aankondiging van het vijfde deel en deze aankondiging gaat waarschijnlijk sneller komen dan je denkt. Capcom heeft namelijk deze site gelanceerd. Er is een flash-animatie te zien en er is een datum zichtbaar.

Op 29 september, om 17.00 uur Japanse tijd moet de volledige site verschijnen en dat is morgenochtend om 09.00 uur Nederlandse tijd. Tegen zie tijd kunnen wij waarschijnlijk officieel bevestigen dat Street Fighter V onderweg is. Tenzij Capcom ons natuurlijk iets anders te melden heeft…

  1.   
    craz's avatar

    ja inderdaad dat moet wel street fighter 5 zijn. Edit: ik heb effe rondgekeken en het zou ook zo maar een nieuwe personage kunnen zijn 😉

  2.   
    nurie's avatar

    nieuw personage in een nieuwe game? het is in iedergeval iets met sf 🙂

  3.   
    GameAC's avatar

    Nee, alsjeblieft niet. Wacht gewoon een tijdje. Beat ‘m ups kunnen best een paar jaar zonder een sequel overleven, zeker met de naamsbekendheid van Street Fighter.

  4.   
    delta62's avatar

    Tja ik ben niet onder de indruk. Veel mensen zullen het niet met mij eens zijn maar street fighter IV vond ik geen zak aan.