PC-versie Ninja Blade verschijnt in oktober

Ninja Blade liet enkele maanden geleden al een behoorlijke indruk achter op de Xbox 360. De vlotte actie en uitgebreide Quick Time Events zorgden voor een bijzondere game en vlak voor de zomer dook al het gerucht op dat er aan een PC-versie werd gewerkt.

Inmiddels is dit geen gerucht meer en heeft de Russische uitgever ND Games bevestigd dat de PC-versie van Ninja Blade ergens in oktober uitgebracht zal worden. Een precieze datum werd niet gegeven, maar lang hoeven we in elk geval niet meer te wachten.

Stap in de donkere en mysterieuze wereld van Ninja Blade, waar je de taak krijgt om Tokio en zelfs de mensheid te beschermen tegen een gruwelijke ziekte die voor genetisch gemuteerde mensen zorgt. Jij staat in de schoenen van Ken Ogawa, die samen met zijn team van getrainde ninja’s op een wolkenkrabber in het hedendaagse Tokio staat om een einde te maken aan de verspreidende ziekte. Het noodlot wil dat je door iemand vanuit je eigen organisatie wordt verraden en je weet zelfs nog maar net aan de dood te ontsnappen.

Wat volgt is een strijd van een bijzonder getalenteerde ninja die bruut geweld zeker niet uit de weg gaat. Hierbij heb je naast speciale ninja-wapens natuurlijk ook je eigen vaardigheden tot je beschikking, waaronder de krachten Ninja Vision en Todomé Attack. Ninja Vision helpt je bij het vinden van geheime paden, verborgen informatie in de omgeving en zwakke plekken van tegenstanders. Als je Ninja Vision gebruikt ben je echter wel extra kwetsbaar. Todomé Attack kan je inzetten om een fatale aanval uit te voeren. Daarnaast bevat Ninja Blade ook diverse interactieve quick-time events tijdens het verhaal en diverse, intense gevechten.

Lees voor meer informatie over Ninja Blade ook eens onze review.

Ninja Blade is verschenen voor de Xbox 360. Een PC-versie verschijnt medio oktober.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Ben meer van plan om een 360 versie te kopen, als die heel wat goedkoper is. Heb de demo gespeeld en ik hou wel van een game dat lekker weg hakt. 😆

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Is wel een van mijn favoriete genre’s, maar ik denk dat me pc het niet aan kan 😥 Dan maar Mini Ninja’s 😆

  3.   
    holyscope's avatar

    idd

  4.   
    delta62's avatar

    Tja, dat was natuurlijk te verwachten met een MS product 😉

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ik hou van ninja’s 8) Dus ga ik hem zeker wel uitproberen. 😉