Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony – Tony Prince Trailer

In The Ballad Of Gay Tony kruip je in de huid van Luis Fernando Lopez, een lid van de Northwood Dominican Drug dealers en de bodyguard, vertrouweling, zakenpartner en vriend van de meest flamboyante man in het nachtleven van Liberty City: Anthony “Gay Tony” Prince. In de loop der jaren is Gay Tony een grote jongen geworden in het nachtleven van Liberty City. Dat betekent grote sommen geld, maar daarmee ook grote problemen.

Luis krijgt vele opdrachten om de problemen ‘te lozen’, maar moet ondertussen ook de grote clubs van Gay Tony draaiende te houden. Vreemde opdrachten voor nog vreemdere klanten horen daar ook bij. Ondanks de rare beroemdheden blijft in ‘The Ballad Of Gay Tony’ de harde GTA-actie de boventoon voeren met de parachutes, tanks en shotguns.

Lees voor meer informatie over Grand Theft Auto IV ook eens onze review.

Grand Theft Auto is reeds verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Voor de Xbox 360 verscheen al extra content genaamd The Lost and Damned en eind oktober verschijnt een tweede stuk extra content, namelijk The Ballad of Gay Tony. Beide stukken extra content worden ook op disc uitgebracht onder de naam Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City. Bekijk nu snel deze Tony Prince Trailer.

 1.   
  brend5's avatar

  lol een lambo

 2.   
  -050- Critical's avatar

  blijft vet gta:D

 3.   
  delta62's avatar

  Ik heb er zin in!

 4.   
  midnightcraig's avatar

  Awesome 😀