Nieuwe trailer Uncharted 2: Among Thieves toont uitgebreide movie tools

Een feature van Uncharted 2: Among Thieves die nog nauwelijks besproken is, is de mogelijkheid om als een ware regisseur te spelen met opgenomen filmpjes van multiplayerwedstrijden en zelf video’s te maken. Elke multiplayerwedstrijd wordt namelijk automatisch opgenomen en naderhand kan je alle actie nog eens rustig bekijken.

Daar hoeft het zeker niet bij te blijven, want werkelijk alles kan je vervolgens aanpassen om er een extra spectaculaire machinima video van te maken. Speel met de camerapositie, voeg slow-motion toe, bepaal de hoeveelheid mist en zonlicht… van alles is mogelijk. Je kunt zelfs je personage tegen een ‘green screen’ plaatsen en volledige achtergronden en objecten aanpassen of zelfs via je headset tekst inspreken, waarbij de mond van Drake beweegt als je spreekt. Kortom, genoeg tools voor alle fans om straks niet alleen te knallen in de game, maar ook je eigen actiefilmpjes te maken en te delen met de wereld.

In onderstaande trailer toont een medewerker van ontwikkelaar Naughty Dog de mogelijkheden van de Uncharted 2 movie tools.

Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.

Lees voor meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves onze E3-preview!

Uncharted 2: Among Thieves verschijnt 23 oktober voor de PlayStation 3.

 1.   
  .Stan's avatar

  Lijkt me best leuk om zo’n filmpje te maken ๐Ÿ™‚

 2.   
  Azzwanker's avatar

  erg vet voor online ๐Ÿ˜€

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dit is niet de eerste keer tot ik dit in games zie maar ik heb het nog niet zo uitgebreid gezien. De graphics is wel flink verbeterd want deel 1 vondt ik niet bepaald mooi. ๐Ÿ˜ณ

 4.   
  Mv-Highway's avatar

  Mmmm… NICE ๐Ÿ˜‰

 5.   
  Joey_MW's avatar

  ziet er netjes uit ๐Ÿ˜€

 6.   
  )GN(-Erik's avatar

  Tot nu alleen gedaan bij race games, maar bij shooters is het ook wel grappig ๐Ÿ˜›

 7.   
  DeAdSeYe's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Tot nu alleen gedaan bij race games, maar bij shooters is het ook wel grappig ๐Ÿ˜› "

  Halo 3 ๐Ÿ™„

 8.   
  martyntjee's avatar

  eergister uncharted gehaalt en vond echt heel goeie game kijk er uit naar deel 2 8)

 9.   
  N.Frufo's avatar

  Indiana is terug!

 10.   
  Burrows's avatar

  Mooie game.
  er komt ook een Multiplayer Demo van volgens mij.:D