Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story verschijnt 9 oktober

Nintendo heeft zojuist laten weten dat Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story op 9 oktober in de winkels zal komen te liggen. Dit bijzondere avontuur met de bekende loodgieters is vanaf die datum verkrijgbaar voor de Nintendo DS en DSi.

Aan het begin van Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story worden Mario en Luigi in verkleinde vorm door Bowser opgeslokt, waarna een avontuurlijke reis door zijn verschillende lichaamsdelen begint! Deze reis wordt op het onderste scherm getoond, terwijl het ook mogelijk is om over te schakelen naar het bovenste scherm en daarop Bowser te besturen. Zo kan de speler wanneer hij maar wil wisselen tussen de Mario-broers en Bowser, wat zorgt voor tal van unieke spelmogelijkheden.

De valse Fawful wil Mushroom Kingdom veroveren en weet Bowser met een list zover te krijgen dat hij iedereen uit het kasteel van Princess Peach opslokt! Mario en Luigi zullen met hun voormalige aartsvijand Bowser moeten samenwerken om Fawful te stoppen en Mushroom Kingdom te redden… maar is Bowser te vertrouwen? Dit spel is het vervolg op Mario & Luigi: Partners in Time dat in 2006 voor de Nintendo DS verscheen.

Lees voor meer informatie over deze game ook eens onze preview!

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story verschijnt 9 oktober voor de Nintendo DS en DSi.

 1.   
  X-doos's avatar

  Dat lijkt me heel grappig, bowser spelen 😆

 2.   
  Bremster's avatar

  nice, weer een nieuw mario avontuur heb er zin in 😆

 3.   
  craz's avatar

  bremster schreef, "nice, weer een nieuw mario avontuur heb er zin in 😆 "

  Yes!! ik ook 😆

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ds is saai.