Borderlands downloadable content in ontwikkeling

Randy Pitchford, directeur van Gearbox, heeft in een interview naar voren gebracht dat de ontwikkelaar momenteel aan het werken is aan downloadable content voor Borderlands.

Pitchford zei het volgende:

    “People are going to be surprised when they find out how quickly we’re coming [with DLC]. We’re going to watch and see what happens when the game launches, so we can have our plans affected by what our customers want more of, but we do have some plans for the initial stuff already in motion, and I’ll be announcing that soon.”

De content zal dus niet enkel nieuwe toevoegingen bevatten maar zal ook aan de wensen van de community proberen te voldoen.

Van de makers van Brothers in Arms komt dit keer een futuristische shooter, die zich afspeelt op meerdere planeten. Welvaart en zelfs beschaving zijn er ver te zoeken, maar je hebt wél de beschikking over een half miljoen verschillende wapens. Zie maar eens te overleven in een wereld die je amper iets te bieden heeft… Borderlands staat bol van de sfeer en originaliteit en zal zeker een groot deel van de FPS-liefhebbers ontzettend aanspreken. Niet in de laatste plaats om de gigantische aantallen aan beloofde wapens.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van Science Fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen.

Lees voor meer informatie over Borderlands ook eens onze uitgebreide E3-preview.

Borderlands verschijnt 23 oktober voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Jonah's avatar

    Kijk, mijn lijst met redenen om deze game te halen blijft alleen maar groter worden… 8)

  2.   
    craz's avatar

    Jonah schreef, "Kijk, mijn lijst met redenen om deze game te halen blijft alleen maar groter worden… 8) "

    Die van mij is al gevuld 😛

  3.   
    superdedupe's avatar

    de combinatie: online coöp, splitscreen en zó veel wapens… geniaal…
    ik bedoel dan heeft iemand straks een geweer die vleesetende spinazie schiet en al zijn coop maatjes gaan van: wooooooh xD