Backwards compatibility mogen we vergeten, aldus Sony

Alle hoop op een firmware update waarbij de nieuwere PlayStation 3-modellen backwards compatibility krijgen, het af kunnen spelen van PlayStation 2-games, is compleet verloren. John Koller, van Sony Computer Entertainment America, heeft namelijk gezegd dat de feature niet meer terug zal komen.

    “Backwards compatibility is off the table.”

Er zat absoluut geen twijfel in zijn uitspraak, dus blijf niet hopen. Koller meent namelijk dat je geen PlayStation 3 koopt om er vervolgens PlayStation 2-titels op te gaan spelen. De beste man vindt dat Sony met haar PlayStation 3 een ijzersterke line-up heeft en dat de console geen backwards compatibility hoeft te hebben. De meeste mensen kopen PlayStation 3-games en Blu-Ray films.

Vinden jullie dat de eerdergenoemde feature toch moet terugkomen?

  1.   
    Joey_MW's avatar

    njah je gaat ook geen dvds afspelen op je blueray speler maar in dit geval is het wel jammer dat ze het niet doen, kan ik doa helemaal niet meer op me ps3 spelen. maarjah staat nog wel een ps2 op zolder als ik er dan echt zin heb om een ps2 game te spelen pak ik die wel 🙄

  2.   
    XTR17's avatar

    Jammer, maar helaas dan 😥 Dan nog maar een keer de PS2 nieuw halen.

  3.   
    GutZilla's avatar

    Speelt de ps3 eigenlijk dvd films af?

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    GutZilla schreef, "Speelt de ps3 eigenlijk dvd films af?"

    jah

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ja ik kan de uitspraak wel snappen je gaat idd geen ps3 kopen en dan vervolgens steeds ps2 spellen kopen, en spellen komen vaak op psn network uit enzo.

    Ik heb ook gisteren gelezen er was eerder de vraag van wat we willen bij God of War 3 of leuk was om bijv deel 1 en 2 er bij te doen, wat er misschien komt voor einde van jaar God of War 1 en 2 op blu-ray in de winkels en dan zit er een demo van deel 3 bij.

    bron

    http://pu.nl/headlines/God_of_War_1_en_2_op_Blu-ray.aspx?id=2485

  6.   
    Djuroen's avatar

    Ben zelf ook zeker niet van plan nog ps2 titels te spelen, met het huidige aanbod aan ps3 titels!

  7.   
    Moon-Hero's avatar

    Ik vind het wel jammer,bijv singstar heb ik hier nog liggen.

  8.   
    nanathan's avatar

    Het is niet echt nodig maar mss kunnen ze zo een update in de PS-store zetten dan kunnen ze er wat aan verdienen en diegene die het dan echt willen die kopen de update dan maar op de PS-store.