Mini Ninjas krijgt aankomende woensdag een demo

Eidos heeft vandaag bekendgemaakt dat het spel Mini Ninjas binnenkort een demo krijgt. Zowel voor de PC als de Xbox 360 kan de demo aankomende woensdag al gedownload worden en de PlayStation 3-gebruikers kunnen het spel een dag later uitproberen. De demo komt op de PlayStation 3 iets later doordat het PlayStation Network wekelijks van een update wordt voorzien.

Mini Ninjas logo

De Mini Ninjas zijn niet al te groot, maar ze beleven wel grote avonturen. Het is namelijk hun taak om de wereld van boosaardig samoerai te redden. Deze samoerai zijn echter geen mensen, maar dieren die door de speciale Kuji magie omgetoverd zijn. De “Evil Samurai Warlord” heeft deze verboden magie gebruikt en de Mini Ninjas moeten hier zo snel mogelijk een eind aan zien te maken.

Het spel is erg toegankelijk en het is dus voor iedereen mogelijk om met de game spannende avonturen te beleven. Ook zorgen de cartoonachtige graphics voor een vrolijke uitstraling. Kortom, Mini Ninjas is een spannend en vrolijk spel dat voor iedere gamer een uitdaging biedt.

Mini Ninjas ligt vanaf 25 september voor de Xbox 360, Playstation 3, PC, Nintendo Wii en Nintendo DS in de winkels.

  1.   
    Ken2BE's avatar

    Ga deze toch eens proberen. 🙂

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Eindelijk komen er weer een paar demo van de echte goeie games 😛