Storyboards L.A. Noire uitgelekt

LA Noire, een game die in ontwikkeling ligt bij Rockstar, is na de eerste trailer een beetje in de vergetelheid geraakt. Nu drie jaar na de eerste en enige trailer, is er een aantal storyboards opgedoken.

Op de site van TUI Studios zijn ze te vinden onder het kopje storyboards. Ze laten een aantal actievolle platen zien waarop je de Film Noire sfeer goed op kan proeven. Een agent, een bloedmooie, maar gevaarlijke dame en natuurlijk de kenmerkende lange jas en hoed. Helaas moeten we nog meer geduld hebben tot we nog meer horen over deze game.

L.A. Noire is een klassiek detectiveavontuur dat zich afspeelt in het Los Angeles aan het eind van de jaren ’40. Je moet een aantal gruwelijke moorden oplossen en je komt er te diep met je neus in te zitten. Gevolg is dat je binnen no-time tot aan je nek in de stront zit in de onderwereld van The City of Angels.

Ontwikkelaar Team Bondi heeft het Los Angeles uit de jaren ’40 zeer nauwkeurig nagebouwd voor deze game. Nog geen tientallen freeways, nog geen Afro-Amerikanen die rappen dat ze uit Compton en Long Beach komen, nog geen rolschaatsende meisjes op Santa Monica Beach Boulevard. Nee, in die tijd ging het om misdaad, drugs, jazz, corruptie en Hollywood. De game kent meerdere eindes en de keuzes van de speler hebben veel invloed op het verhaal en de uitkomst van de zaak. Verder speelt de Amerikaanse Marine een sleutelrol in het verhaal van L.A. Noire en de game krijgt tevens diverse side-missions, gebaseerd op echte cases uit 1947.

L.A. Noire zal verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren