ArmA II-uitbreiding Operation Arrowhead onthuld

Bohemia Interactive heeft aangekondigd dat de realistische shooter ArmA II uitgebreid zal worden met een standalone expansion, genaamd Operation Arrowhead. Je hoeft dus niet over de originele game te beschikken om deze expansion te kunnen spelen.

Operation Arrowhead speelt zich drie jaar na ArmA II af en volgt het Amerikaanse leger in Takistan, in centraal Azië, waar men bezig is met een vredesmissie. Verwacht verder weer veel herkenbare gameplay met genoeg tactische en strategische keuzes.

Tijdens de Gamescom zal men meer details naar buiten brengen omtrent Operation Arrowhead.

Met ArmA: Armed Assault/Combat Operations gaf Bohemia Interactive een refresh aan de titel waarvan zij de naam bij Codemasters moest achterlaten: Operation Flashpoint. Ondertussen werkte de ontwikkelaar ook aan een nieuwe game met de mysterieuze naam ‘Game 2’, die uiteindelijk ArmA II gedoopt werd. De basis van alle drie de games is hetzelfde: grote omgevingen met realistische oorlogsvoering vanuit het eerste persoonsperspectief.

In ArmA II ben je lid van een Recon squad van het United States Marine Corps, dat uitgezonden wordt naar het fictieve Landje Chernarus, dat ooit tot het Sovjetrijk behoorde. Je taak is om burgers te beschermen en de algehele stabiliteit van het land te garanderen. ArmA 2 is natuurlijk voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van graphics en multiplayer.

Lees meer over ArmA II in onze review!

ArmA II is verschenen voor de PC. Later dit jaar verschijnt nog de standalone expansion Operation Arrowhead.

 1.   
  Moon-Hero's avatar

  Niet Warm

 2.   
  Boxer's avatar

  ik wel

 3.   
  Tadao's avatar

  gaat snel

 4.   
  Codename_black's avatar

  idd kunnen ze moet wat wachten met dit?, door ArmA II wat updates te geven lijkt me wel wat handiger.

 5.   
  Neolite's avatar

  Natuurlijk zullen er gewoon updates voor ArmA II blijven uitkomen, alleen voor updates ben je niet het hele team nodig. Het is dus heel goed mogelijk dat ze een aantal mensen op de updates heeft gezet en dat de rest van het team gaat werken aan de stand-alone uitbreiding. Sterker nog het zou me niets verbazen als ze hier al gewoon een hele tijd mee bezig waren. 😉

 6.   
  Thazero's avatar

  Hehe, another bugfest has coming to earth.