Ook Dark Void wordt naar volgend jaar doorgeschoven

Eerder deze week kondigde Ubisoft al aan dat Splinter Cell: Conviction en Red Steel 2 naar het eerste kwartaal van 2010 werden uitgesteld. Nu heeft Capcom hetzelfde met Dark Void gedaan, want ook dit spel zal dit jaar niet meer in de schappen komen te liggen. Chiris Kramer woordvoeder van Capcom zei dat deze beslissing is gemaakt om het spel niet in de drukke herfstperiode uit te laten komen.

Of deze beslissing echt veel effect zal hebben weten we niet, want in het eerste kwartaal van 2010 staan nu al verschillende grote games zoals Splinter Cell: Conviction, Red Steel 2, Bioshock 2, Singularity en Bayonetta op de planning. Wat de precieze releasedatum van Dark Void wordt is in ieder geval nog niet duidelijk.


De Bermuda driehoek is nooit een fijne plek geweest om in de buurt te zijn, en helemaal niet om te crashen. Dit overkomt echter een piloot, die vervolgens naar een parallel universum wordt getransporteerd waar zich nog maar enkele mensen bevinden omdat de rest is gedood door aliens. Samen met de overgebleven mensen moet je daar strijden tegen de aliens om een kans te maken ooit weer veilig thuis te komen.

In Dark Void vecht je niet alleen op de grond, maar ook in de lucht door apparaten zoals hoverpacks en jetpacks te gebruiken. Naast het standaard coversysteem kun je ook gebruik maken van het zogenaamde ‘verticale’ coversysteem.

Dark Void verschijnt in het eerste kwartaal van 2010 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    GutZilla's avatar

    Het enige wat ik van een Dark Void weet is dat het mijn Minion is op mn nieuwe Lock in WOW 🙄 😛 😆

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dan nog maar wat langer wachten 🙄