Star Wars: The Force Unleashed komt naar PC en Mac

Uitgever LucasArts heeft een nieuwe versie onthuld van Star Wars: The Force Unleashed genaamd Sith Edition. De bundel zal rond de feestdagen verschijnen voor Xbox 360, PlayStation 3 en, geport door Aspyr Media, PC en Mac.

Dit nieuwe pakket bevat de originele game en alle inmiddels verschenen downloadable content. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe kostuums voor de Apprentice toegevoegd zoals de outfit van Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Count Dooku, Jango Fett en C-3PO.

Star Wars: The Force Unleashed speelt zich af tussen Episode III en IV, waarbij je de rol speelt van The Secret Apprentice, een geheimzinnige leerling van Darth Vader. Leer en verbeter krachtige Force-skills en maak korte metten met de Jedi.

Wil je meer weten over Star Wars: The Force Unleashed? Lees dan ook onze review!

Star Wars: The Force Unleashed is verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PSP en Nintendo DS. Rond de feestdagen zal Star Wars: The Force Unleashed: Sith Edition voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC verschijnen.

  1.   
    meatball's avatar

    ben benieuwd, kan me nog herrinnen dat hij niet op de pc kon, vanwege de engine(s) en daar was een pc niet krachtig genoeg voor…

    but we shall see

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dit is echt super goed nieuws voor alle starwars fans, en ik zet hem gelijk in mijn lijstje van games die ik nog moet spelen 😛

  3.   
    ChielB's avatar

    De PC was voor de huidige engine wel krachtig genoeg, maar dan zou je wel met stevige systeemeisen rekening moeten houden en men wilde eigenlijk niet dat slechts een klein groepje pc-gamers de game zou kunnen spelen. Even afwachten dus wat men van plan is met de PC/Mac versie.

  4.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    )GN(-Erik schreef, "Dit is echt super goed nieuws voor alle starwars fans, en ik zet hem gelijk in mijn lijstje van games die ik nog moet spelen 😛 "

    Zekers[ 😛 😆

  5.   
    Alias's avatar

    Lijkt me erg leuk een nieuwe Star Wars game voor op de PC, zeker eentje die op mijn lijstje komt te staan. 🙂

  6.   
    nurie's avatar

    krachtige macs zijn ongeloofelijk duur.

  7.   
    matios's avatar

    EINDELIJK IK HEB HIER ZO LANG OPGEWACHT

  8.   
    Rise Against's avatar

    Mooi! Vond het destijds erg jammer dat de game nooit op de pc uitkwam. Nu kan ik toch nog genieten van deze topper 😀

  9.   
    Xiquzor's avatar

    was idd een tegenvaller toen die niet op pc kwam, maar kheb hem ondertussen uitgespeeld op men psp! zal ik met de pc versie zker nogmaals doen!

  10.   
    Kpyne's avatar

    Ik hoop echt niet dat ie gaat lijken op die versie voor de wii, ps2 en psp… liever die voor de Xbox360 en PS3 dan…
    In ieder geval goed nieuws 😛

  11.   
    delta62's avatar

    Goed nieuws dus voor de PC fans!