Naughty Dog onthult nieuwe modus voor Uncharted 2

Op de Comic-Con heeft ontwikkelaar Naughty Dog een nieuwe modus uit de doeken gedaan voor haar nieuwste telg, Uncharted 2: Among Thieves. We kunnen namelijk aan de slag met de co-op online modus “Gold Rush”. Hierbij is het de bedoeling dat je met twee medespelers een schat moet zien te veroveren. Zoek de schat, sjouw het naar de aangegeven plek en schakel tegelijkertijd je tegenstanders uit.

Naughty Dog zegt dat het best een strategie is om de schat naar de juiste locatie te brengen. Je krijgt te maken met hoger gelegen plekken, waar je de schat dus heen moet gooien en erachteraan moet klimmen. En je bent nog niet klaar als de schat veilig is, want alle tegenstanders moeten dood.

Het schijnt dus een spannende modus te worden voor één van de najaarsklappers voor de PlayStation 3.


Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.

Lees voor meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves onze E3-preview!

Uncharted 2: Among Thieves verschijnt 23 oktober voor de PlayStation 3.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Is dit hetzelfde als capture the treasure, want anders was het toch al langer bekend? Gaaf die online-multiplayer, maar ik koop hem toch voor de singleplayer en zie voor de rest wel waar ik zin in heb. 😉

 2.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Gaaf, deel 1 was een goede game vond ik. dus deze zit er aan te komen naar me’n game kast.
  nu nog GTA Iv weer uitspelen 😛