Nieuwe screenshots Lost Planet 2 vers van de Comic-Con

Lost Planet 2 draait weer om de strijd op E.D.N. III en moet zowel fans van de originele Lost Planet-game als nieuwkomers aanspreken. Momenteel vindt in Amerika het Comic-Con evenement plaats en daar werden ook enkele nieuwe screenshots van Lost Planet 2 getoond, die je onderaan dit bericht kunt bekijken.


Lost Planet 2 speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af en het landschap van de planeet E.D.N. III is flink veranderd. Het ijs is gaan smelten en heeft ruim baan gemaakt voor tropische jungles en andere nieuwe omgevingen. Het verhaal gaat voorbij aan de oorspronkelijke held, Wayne Holden, want deze keer kan je met je persoonlijke sneeuwpiraten spelen, op een missie om E.D.N. III weer in handen te krijgen. Op deze manier beleef je meerdere unieke verhaallijnen die samen voor een dynamisch verhaal zorgen.

De sterkste kenmerken van de eerste game zijn ook weer aanwezig in Lost Planet 2, waardoor fans zich snel thuis zullen voelen. Naast de typische gameplay met grappling hooks en gigantische boss fights, kent dit tweede deel ook diverse nieuwe elementen om met diverse acties tactisch voordeel te kunnen behalen. Lost Planet 2 bevat ook weer de enorme Akrids, maar deze keer met een nieuwe toevoeging.

Naast een diepgaande singleplayer is de intense en actievolle campaign ook met 4 spelers coöperatief te spelen, zodat je samen met je vrienden online de missies kunt voltooien. Ook kent de game een uitgebreide multiplayer. Ten slotte heeft Capcom veel tijd besteed aan het vergaren van community feedback, om Lost Planet 2 nog beter af te stemmen op de wensen van gamers.

Lost Planet 2 verschijnt op een nog onbekende datum voor de Xbox 360, PC en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Infector's avatar

  Mooie screens 😮
  Nieuwe Halo? Nee! xD

 2.   
  Serg1337's avatar

  ik vond deel 1 niks aan… gewoon crap besturing.. denk niet dat er veel verandering zit in deel 2 😐

 3.   
  Neolite's avatar

  ”Serg1337″ schreef, "ik vond deel 1 niks aan… gewoon crap besturing.. denk niet dat er veel verandering zit in deel 2 :|"

  De besturing zal wel hetzelfde blijven lijkt mij. De enigste echte verbetering is voor mij dat het er grafisch op vooruit is gegaan en dat je nu Co-op mogelijkheid hebt is een leuk extraatje.

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  Jammer dat Capcom tegenwoordig, alleen maar voor goeie grafics gaat en niet voor goeie gameplay op elk platform 🙁