Rabbids Go Home maakt ook zijn debuut op de Nintendo DS

Het is natuurlijk al even bekend dat ontwikkelaar Ubisoft hard aan het werk is om de Nintendo Wii te voorzien van een avontuurlijke konijnen-game. Dit kan natuurlijk alleen maar in de vorm van het doldwaze Rabbids Go Home, met de knotsgekke konijnen uit Rayman Raving Rabbids in de hoofdrol.

Vandaag mag het bedrijf ons verblijden met het nieuws dat Rabbids Go Home ons ook een avontuur zal bezorgen op de Nintendo DS. Zoals te verwachten komt deze handheld-versie met de nodige extra’s, zoals in dit geval onder andere een level-editor en ondersteuning voor de ingebouwde camera van de Nintendo DSi.


Rayman Raving Rabbids Go Home is het nieuwste spel waarin de knotsgekke konijnen de hoofdrol spelen. Dit keer geen doldwaze mini games, maar een actie game met de konijnen in de hoofdrol. Ze willen namelijk weer weg van de aarde en naar huis gaan en om dat te doen gaan ze eerst naar de maan. Om de maan te bereiken moeten ze een grote toren bouwen van afval, wat nog een aardige klus blijkt te zijn…

Rayman Raving Rabbids Go Home zal uitkomen op de Nintendo Wii en Nintendo DS. Een releasedatum is momenteel nog niet bekend.

 1.   
  ckerigon's avatar

  Lekker dus ik kan dat niet spelen met me DSI uit Hk -_-

 2.   
  Moon-Hero's avatar

  Dit spel ga ik wel kopen ik heb hiet namelijk ook Tv party ik heb me doodgelachen met sommige stukjes 😆

 3.   
  NiSh's avatar

  Yeay, kan ik eindelijk mijn DSi ergens voor gebruiken 😀 😆