Singleplayer Uncharted 2: Among Thieves is bijna klaar

Uncharted 2: Among Thieves heeft nog altijd geen definitieve releasedatum, maar volgens Evan Wells, co-president van ontwikkelaar Naughty Dog, is de singleplayer al volledig speelbaar. In een recent bericht op zijn Twitter laat Wells weten dat men alleen nog druk bezig gaat met het perfectioneren van de moeilijkheidsgraden. De tweet luidde als volgt:

    “We’re doing a playtest of the entire game of Uncharted 2 this weekend to begin our difficulty tuning. It’s a very delicate process.”

Begin deze maand liet Wells al weten dat men spoedig een releasedatum zou gaan onthullen, wat nu dus niet al te lang meer op zich zal laten wachten.


Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.

Lees voor meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves onze E3-preview!

Uncharted 2: Among Thieves moet in de loop van 2009 verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    En nu nog de multiplayer 8)

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Dit wordt echt zo’n ongelooflijk briljante game. Deze speel je voor de singleplayer, die multiplayer kan me niet zo veel schelen eigenlijk.

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    Daniël-Z schreef, "Dit wordt echt zo’n ongelooflijk briljante game. Deze speel je voor de singleplayer, die multiplayer kan me niet zo veel schelen eigenlijk."

    jah cod 6 word wel voor de mp

  4.   
    zombieater's avatar

    Mooi 😀 Dan kunnen ze hem nu al vast aan mij geven :p DE MP ga ik wss tog niet spelen…

  5.   
    ps3 gek's avatar

    AAAAAAAAAAAAAAAHHH!!! Ik kan niet wachtne om de verhaallijn weer helemaal te volgen!!! Geweldige spel. Ondanks de zombies uit deel 1 heb ik hem toch 3 keer uitgespeeld en het blijft leuk. Zelfs mijn vader vond het leuk om toe te kijken als ik aan het spelen was. Prachtige animaties, tussenfilmpjes (90 minuten dit keer!!!) en gameplay. Beste adventure game die ik ooit heb gespeeld. I LOVE NAUGHTY DOG (L) 😛

  6.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    ps3 gek schreef, "AAAAAAAAAAAAAAAHHH!!! Ik kan niet wachtne om de verhaallijn weer helemaal te volgen!!! Geweldige spel. Ondanks de zombies uit deel 1 heb ik hem toch 3 keer uitgespeeld en het blijft leuk. Zelfs mijn vader vond het leuk om toe te kijken als ik aan het spelen was. Prachtige animaties, tussenfilmpjes (90 minuten dit keer!!!) en gameplay. Beste adventure game die ik ooit heb gespeeld. I LOVE NAUGHTY DOG (L) 😛 "

    Zelde vond het ook een prachtige game. ben ook erg benieuwd naar het nieuwe deel. Zelde met die zombies 🙂