Two Worlds II aangekondigd

Uitgever TopWare heeft aangekondigd dat er aan een vervolg op de Oblivion-achtige RPG Two Worlds wordt gewerkt. Dit tweede deel gaat simpelweg door het leven als Two World II, in tegenstelling tot eerdere berichten.

Two Worlds II is al ruim twee jaar in ontwikkeling bij Reality Pump, de Poolse ontwikkelaar die ook aan het originele Two Worlds werkte. Volgens het persbericht maakt Two Worlds II grote sprongen op diverse gebieden. Zo is de AI van tegenstanders verbeterd, zijn er nieuwe schrijvers aangenomen voor een nog interessanter verhaal en heeft men een geheel nieuwe combat engine ontwikkeld. Krachtige graphics en veel detail maken van Two Worlds II een zeer sfeervolle game.

[SCREENSHOTS]
Het originele Two Worlds werd gemiddeld ontvangen door de critici. De game zou vooral erg middelmatig zijn. Voor dit tweede deel is men echter niet meer afhankelijk van uitgever SouthPeak, waardoor er veel meer tijd is om rustig aan een goede ervaring te werken en feedback van fans te verwerken in de game.

Two Worlds II verschijnt in de winter voor de PC, Mac en “next-gen consoles”.

  1.   
    Mock's avatar

    te vet ๐Ÿ˜›

  2.   
    NoFearz's avatar

    Hebben!! ๐Ÿ˜› Ik heb two worlds 1 ook uitgespeeld, vond het best wel laggy, lage fps enzo. Maar het is een goede RPG die je ook Coop kan spelen ๐Ÿ˜€

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Game boeit me niet zo veel, maar de titel is best wel ironisch :’).

  4.   
    NightHawk's avatar

    Zowat de domste titel die ik heb gehoord ๐Ÿ˜›