Nieuwe poll: Spelen met een bandgame

Met ruim 1300 stemmen is er een einde gekomen aan de poll waarin we vroegen naar welke game jullie het meeste uitkijken. Op de E3 hebben we bijzonder veel topgames langs zien komen, waarvan je ook veel previews kon lezen, maar welke game staat bij jou eigenlijk bovenaan je verlanglijstje?

De grote winnaar bleek Modern Warfare 2, de nieuwe shooter van Infinity Ward. Met 38 procent van de stemmen bleek deze game de grootste favoriet van alle stemmers. Op een tweede plek, met 24 procent van de stemmen, staat Assassin’s Creed II, waarin we straks op avontuur gaan met edelman Ezio. Voor de rest waren de meningen zeer verdeeld. Met elk 5 procent van de stemmen deden ook Mafia II, Uncharted 2: Among Thieves en God of War III het netjes, op de voet gevolgd door Halo 3: ODST, Mass Effect 2 en Alan Wake.

De nieuwe poll gaat deze keer over bandgames, iets waar we op de redactie ook nog altijd erg verslaafd aan zijn. De franchises Rock Band en Guitar Hero bieden je met diverse games hele bandmogelijkheden aan, van drum en bas tot lead gitaar en zang. Met deze poll willen we dan ook graag eens horen wat jullie voorkeur heeft. Ga je het liefste helemaal los met snoeiharde drums, speel je het liefste de moeilijkste gitaarsolo’s of ben je toch echt goed bij stem en ga je voor zang? Of misschien heb je helemaal niks met zulke bandgames en ben je tijdens het spelen het liefst ergens anders, dat kan natuurlijk ook.

Laat hieronder gerust een berichtje achter met jouw voorkeur en vergeet ook niet om even je stem uit te brengen. You Rock!

  1.   
    Lode's avatar

    Nog maar één keer gespeeld, was ik blij dat het gedaan was. 😆

  2.   
    Mattmerize's avatar

    Ik zing het liefst, maar aangezien ik Rock Band 2 altijd met vrienden speel bespaar ik hen mijn kattengejammer. Soms mag ik wel eventjes, wanneer een van m’n favoriete nummers langskomt. De meeste tijd speel ik basgitaar, mede omdat ik er zelf sinds kort eentje heb.

  3.   
    Tom's avatar

    Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die het liefst bassist is. Toegegeven, gitaristen krijgen nagenoeg altijd een zieke solo, maar daardoor wordt de bas onderschat, want die kan met zieke riffs het nummer een compleet andere draai geven. Die vier snaren maken of breken het nummer.
    … en ik speel sinds kort ook echt basgitaar.

  4.   
    jungler's avatar

    ik vind muziek games zalig, ik drum meetsal tot altijd…
    vroeger speelde ik veel gitaar op die games maar toen de GH drum uit kwam is da snel verandert 🙂

    en nu ben ik een trotse expert drummer xD 😛

  5.   
    X-doos's avatar

    Het liefst ben ik de drummer, ik heb dat nog niet gedaan in World Tour of Rock Band maar op een gewoon drumstel vind ik drummen heel leuk, en in de bandgames zijn de drumstellen niet percussie maar electrisch en natuurlijk wat kleiner. Dat lijkt mij geen probleem dus breng ik mijn stem uit op drummer 🙂

  6.   
    Basketter14's avatar

    Tharduz schreef, "Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die het liefst bassist is. Toegegeven, gitaristen krijgen nagenoeg altijd een zieke solo, maar daardoor wordt de bas onderschat, want die kan met zieke riffs het nummer een compleet andere draai geven. Die vier snaren maken of breken het nummer.
    … en ik speel sinds kort ook echt basgitaar. "

    Er zijn zelfs nummers waarin alleen een bas wordt gebruikt, Flight Of The Bumbelbee.
    Mötorhead is ook niet te onderschatten om als bas te spelen.

    Zelf zing ik graag en speel ik graag gitaar op GH, drummen kan ik niet en bas heb ik nog nooit gedaan.
    Sins gisterenavond speel ik elektrische gitaar.

  7.   
    Serg1337's avatar

    heb nog nooit GH of RB gespeeld, maar gitaar lijkt mij het leukst, komt vooral door al die solo stukjes 😛

  8.   
    UberProSure's avatar

    boeienddddddddddddddddd 👿

  9.   
    Kilerden's avatar

    !vote keyboard/synthesizer/piano

  10.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik ga voor de Accordion 😀

    http://juiceonline.com/wp-content/uploads/2009/05/accordion-hero.jpg

  11.   
    delta62's avatar

    Nummers die ik ken die zing ik, dus als we rock band AC/DC spelen of GH: metallica zing ik het liefst. Bij de andere nummers speel ik gitaar 😀

  12.   
    Dr. D3nVil's avatar

    ik ga voor gitaar vind ik gewoon het leukst 😛

  13.   
    JayRoen O’neal's avatar

    Tharduz schreef, "Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die het liefst bassist is. Toegegeven, gitaristen krijgen nagenoeg altijd een zieke solo, maar daardoor wordt de bas onderschat, want die kan met zieke riffs het nummer een compleet andere draai geven. Die vier snaren maken of breken het nummer.
    … en ik speel sinds kort ook echt basgitaar. "

    Basgitaar, Chill =) I like it..

    Maar betreft deze bandgames, zit ik liever backstage met een lekker wijf 😆

  14.   
    Vinstaro's avatar

    Ik zing het liefst met RB Train Kept A Rollin!