Mass Effect Galaxy is geland op de iPhone en iPod Touch

De mensen met een iPhone of een iPod Touch hebben tegenwoordig niks te klagen als het op games aankomt en vandaag mogen zijn Mass Effect Galaxy aan hun collectie toevoegen. Dit volledig nieuwe deel moet een brug vormen tussen deel één en deel twee en in de game zul je in de huid kruipen van Jacob Taylor. Deze vechtersbaas moet een plot tegen de mensheid verijdelen. Leuk detail is dat twee personages uit Mass Effect Galaxy ook zullen verschijnen in Mass Effect 2.

Mass Effect Galaxy is reeds te verkrijgen voor de iPhone en iPod Touch voor € 3.99

  1.   
    rocksteen's avatar

    ik hou het maar op de gratis spelletjes voor de ipod touch 🙂

  2.   
    Teunb's avatar

    Ach, het is maar een paar euro hoor 😉 Maar idd ook een paar euro te duur …

  3.   
    Mv-Highway's avatar

    Mooi, het is nu eigenlijk al een volledig platform.
    Heb zelf al over de €20 uitgegeven aan games voor mn iPod touch.
    Laat deze wel aan mij voorbij gaan denk ik. 8)

  4.   
    Mattmerize's avatar

    Hm, ik weet niet of dit wel wat is. Alleen omdat er een grote naam aanhangt betekent niet dat het een goede game is (kijk maar naar Metal Gear Solid en Assassin’s Creed op de iPhone). Het probleem is bij dat soort titels dat ze proberen een grote game te maken, alsof het voor een console is. Maar dat is dus helemaal de verkeerde aanpak. Het moeten wel telefoonspelletjes blijven en door de mogelijkheden van de iPhone en de App Store kan je deze spellen goede telefoonspellen maken. Een goed voorbeeld hiervan zijn Harbor Master en Flight Control. Deze zou je nooit langer dan een half uur kunnen spelen, maar voor de paar minuutjes die je eraan kan besteden maakt het een prima telefoonspel.

  5.   
    Mattmerize's avatar

    Ik vind het jammer dat Gamersnet niet de potentie van de iPhone in kan zien. Ik ben zelf een hardcore gamer en houd van games als inFamous en Half Life, maar ik zal je zeggen dat mijn ‘main platform’ mijn iPod Touch is. Alleen omdat shooters niet zo goed mogelijk zijn betekent het niet dat er geen goede games voor de iPhone kunnen komen. Vooral platform- en puzzelgames zijn erg populair, en er zijn heel veel titels waar ik graag 10 euro voor wil neertellen. En wat blijkt? Die zijn dan 80 cent! Dat kost minder dan mijn lunch!

    Ojee, blijkbaar drukte ik op quoten in plaats van wijzigen.

  6.   
    Yippiekajee's avatar

    Jammer, ik had graag het verhaal verder willen spelen. Maar heb het er niet voor over om er een Ipod Touch of een Iphone voor te kopen.