Lego Harry Potter aangekondigd

Er gaan al langer geruchten over een Harry Potter-game in het LEGO universum en vandaag is de kogel dan eindelijk door de kerk. Travelerโ€™s Tales heeft vandaag LEGO Harry Potter: Years 1-4 aangekondigd. De titel dekt de lading van de game uitstekend, aangezien het avontuur zal gaan over de eerste vier boeken.

LEGO Harry Potter: Years 1-4 moet in 2010 verschijnen en alle bekende figuren uit de franchise zullen speelbaar zijn. Ook zal er gebruik worden gemaakt van โ€˜superpowerโ€™ upgrades, zoals de Force werd gebruikt in LEGO Star Wars en gadgets werden gebruikt in LEGO Batman. Samantha Ryan, vice president ontwikkeling van Warner Interactive over de mix van Lego en Harry Potter:

    “The game is geared for players to experience a good mix of puzzle solving gameplay with exploration and battle in some of the most beloved Harry Potter environments, plus a few other surprises.”


Gezien de titel van de game is het zeer waarschijnlijk dat er later ook een LEGO Harry Potter: Years 5-7 zal verschijnen. Op welke platformen LEGO Harry Potter: Years 1-4 zal verschijnen is niet bekend gemaakt, maar gezien de eerdere delen zal de game waarschijnlijk op alle huidige platformen verschijnen, ergens in 2010.

  1.   
    Pimkingetje's avatar

    Die ga ik dn zeker kopen! Maar ik denk dat deze leuker wordt dan 5-7, omdat die te serieu zijn. Kan niet w8en vooral op eindbaas met slang in deel 2! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜›

  2.   
    gijs8888's avatar

    Er is al een trailer van de game. Deze ga ik denk ik ook een keer proberen. ๐Ÿ˜€

  3.   
    /DareDevil's avatar

    Lego games zijn PURE PWNAGE ๐Ÿ˜†

  4.   
    ckerigon's avatar

    Hmm op een andere site was ook nog een trailer en die was best vet ๐Ÿ™‚

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    STOER!! weer een game die ik helemaal kapot ga spelen ๐Ÿ˜†

  6.   
    NowayOut's avatar

    Moet iik Spelen Heb tot nu toe alle harry potter spellen gespeeld
    zo HAPPY…. ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  7.   
    Dr. D3nVil's avatar

    lijkt mij echt saai ๐Ÿ˜ณ lego en harry potter samen dat is niks voor mij

  8.   
    Sarge's avatar

    Pimkingetje schreef, "Die ga ik dn zeker kopen! Maar ik denk dat deze leuker wordt dan 5-7, omdat die te serieu zijn. Kan niet w8en vooral op eindbaas met slang in deel 2! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜› "

    Of het vierde deel, met de vuurbeker… ๐Ÿ˜›