Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Strijden voor het meisje in de Dante’s Inferno Lust & Heresy Trailer

Dat tegenstanders groot kunnen zijn wisten wij natuurlijk allemaal. Hoe groot precies is nu te zien in deze nieuwe trailer van Dante’s Inferno.

Dante’s Inferno is een game gebaseerd op het eerste deel van het boek “The Divine Comedy”. Deze action/adventure lijkt sterk op God of War. De toewijzing van knoppen op de controller is vrijwel identiek en je kunt vijanden flink bewerken en de lucht in slingeren dankzij eenvoudige combo’s die lichte en zware aanvallen combineren. Er zijn ook magische vaardigheden in de game en als vijanden het loodje leggen zullen ze health en magic orbs opleveren.

Quick-Time Events zijn ook voldoende aanwezig in Dante’s Inferno en zorgen voor de immens grote gevechten, zoals we die inmiddels wel kennen. Denk hierbij aan het beklimmen van een huizenhoog monster die je vervolgens kunt berijden. Ontwikkelaar EA Redwood Shores, die eerder al werkte aan Dead Space, hoopt vooral dat de setting Dante’s Inferno helpt om zichzelf te onderscheiden. Men mikt op een hedendaagse versie van het vagevuur en de hel, wat er voor zorgt dat je de meest vreemde monsters en enge situaties tegen zult komen. Met Dead Space in ons achterhoofd zijn de verwachtingen dan ook hooggespannen.

Dante’s Inferno verschijnt medio 2010 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Portable.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Oke WTF!! 😕 beetje vreemde game volgens mij 🙄

  2.   
    zombieater's avatar

    Da’s idd nogal groot 😀 Deze game lijkt me best vet 😀

  3.   
    Dr. D3nVil's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Oke WTF!! 😕 beetje vreemde game volgens mij 🙄 "

    ja en lullig die kerel is net boven valt hij naar benedenXD 😛

  4.   
    GutZilla's avatar

    Supervet deluxe 😛