Beelden nieuwe Team ICO-game Project Trico uitgelekt

De Sony-fansite PlayStation Lifestyle claimt de eerste beelden te hebben van Team ICO’s nieuwste project, dat voorzien is van de werktitel Project Trico. In de video, die bijna vier minuten duurt, zien we een jongen en een soort van gigantische vogel-rat in een zeer ICO-esque omgeving. De jongen en het beest werken blijkbaar samen voor een onbekend, gezamenlijk doel.

De visuele stijl doet sterk denken aan ICO, evenals details zoals de kleding van de jongen. De vogel-rat beweegt zeer organisch en roept herinneringen op aan Team Ico’s vorige werk in Shadow of the Colossus.

Er is inmiddels al aardig wat gespeculeerd over de video, waarbij diverse posters op het NeoGAF-forum aangeven dat de beelden afkomstig zijn uit een interne test-video, die meer dan een jaar geleden binnen de werkmuren van Sony getoond werd. Daarnaast heeft Sony de mensen van GameSpot laten weten dat ze niks hebben aangekondigd omtrent iets als “Project Trico”.

Of het daadwerkelijk het nieuwe Team ICO-project is en of de beelden ook maar enigszins representatief zijn, moet dus nog blijken. De kans is dan ook groot dat Sony nog totaal iets anders zal laten zien tijdens de E3, die binnen twee weken van start zal gaan. Toch gaan er ook geruchten rond die melden dat Project Trico nog niet ver genoeg is ontwikkeld om straks al tijdens de E3 getoond te worden.

De tijd zal het leren wat Team ICO voor ons in petto heeft. Tot die tijd kunnen we in elk geval van onderstaande beelden genieten…

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    GE-WEL-DIG! ๐Ÿ˜€ Prachtige muziek, hele mooie setting… lijkt me echt iets voor Team ICO. 8)

  2.   
    Carmen07's avatar

    Wow erg mooi. Heerlijk fantasy weer ๐Ÿ™‚

  3.   
    Kevinsmith's avatar

    Ziet er echt nice uit.

  4.   
    Rise Against's avatar

    Een game van Team-ICO moet wel goed zijn ๐Ÿ˜€ Die mensen durfen nog risico’s te nemen in deze tijd van commerciele games ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Ika Q's avatar

    Voorlopig ben ik niet onder de indruk. Shadow of the Colossus was de enige game die echt goed was, dat ik nu een kind zie en een verneukte beest met lompe vleugels, maakt het er niet beter op. Nu nog maar wachten op echte gameplay beelden, want zo goed is Team ICO nou ook weer niet.

  6.   
    GameAC's avatar

    Ika Q schreef, "want zo goed is Team ICO nou ook weer niet. "

    Hier verschillen we van mening, ook al presenteerde jij je mening als feit.

    IMO zijn ze geweldig en waarschijnlijk de enige grote developer die iets nieuws durft te doen (echt iets nieuws, geen kleine aanpassing die als revolutionair wordt gepresenteert)

  7.   
    RinusReetRidder's avatar

    Vrijwel elke uitspraak/reactie kan je natuurlijk lezen als iemands mening. Hij vindt Team ICO niet zo goed, jij wel. Ik ook. ๐Ÿ˜›

    Inderdaad mooi om te zien dat ze er altijd weer wat bijzonders van weten te maken. Gewoon rustig de tijd krijgen om te ontwikkelen en niet elke 2 jaar een game in de winkels.

  8.   
    Ika Q's avatar

    GameAC schreef, "

    ”Ika Q” schreef, "want zo goed is Team ICO nou ook weer niet. "

    Hier verschillen we van mening, ook al presenteerde jij je mening als feit.

    IMO zijn ze geweldig en waarschijnlijk de enige grote developer die iets nieuws durft te doen (echt iets nieuws, geen kleine aanpassing die als revolutionair wordt gepresenteert)"

    Dat ze iets nieuw proberen te doen hoeft niet zeggen dat het gaat lukken. SOTC was voor de enige game die hun wel goed hebben gedaan. Ene keer maakt de hype wat goed en de andere keer niet . TEAM ico is een goede bedrijf, maar het kan ook wat anders uitpakken hoor. Vooral de game “ICO” vond ik best tegenvallen. Dus wat ik doe, is niet te snel juigen en wacht tot dat meer info en gameplay beelden vrijgegeven zijn. Anders hype je die game helemaal voor niks. ๐Ÿ˜‰

  9.   
    Dr. D3nVil's avatar

    ik vind het er maar vaag uitzien ๐Ÿ˜ณ met die vogel-rat

  10.   
    Machtaman's avatar

    Ika Q schreef, " dat ik nu een kind zie en een verneukte beest met lompe vleugels, maakt het er niet beter op. "

    Hahaha. Ik vind het ook een raar beest.

  11.   
    Mattmerize's avatar

    Als jullie enig verstand van games hebben, zouden jullie moeten weten dat ICO en Shadow of the Colossus een van de beste twee games op de PS2 zijn, en dat je je geen zorgen hoeven te maken of dit spel goed wordt of niet.