Ninja Gaiden: Sigma II krijgt mogelijk een demo ten tijde van de E3

Geruime tijd geleden verscheen Ninja Gaiden II voor de Xbox 360. Dit nieuwe avontuur van Ryu Hayabusa liet een prima indruk achter, getuige ook onze enthousiaste review. Net zoals het geval was met de originele Ninja Gaiden, zal dit tweede deel ook naar de PlayStation 3 komen, zo bleek eerder dit jaar al uit dit bericht.

Ninja Gaiden Sigma II zal straks speelbaar aanwezig zijn tijdens de E3 in Los Angeles, maar het gerucht doet de ronde dat men ook een demo rond die tijd op het PlayStation Network zal zetten. Dit bericht is nog niet door Tecmo bevestigd, dus het is ook gewoon mogelijk dat men over de E3-demo heeft gesproken die straks alleen voor de aanwezige pers speelbaar is. We houden jullie op de hoogte.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

De PlayStation 3-versie, Ninja Gaiden Sigma II, bevat twee nieuwe speelbare personages: Ayane uit Dead or Alive en Momiji uit Ninja Gaiden Dragon Sword. Verder is deze versie voorzien van nieuwe content en ondersteuning voor het PlayStation Network. De ontwikkeling is weer in handen van Team Ninja.

Wil je weten wat wij vonden van Ninja Gaiden II? Check dan snel onze review!

Ninja Gaiden II is verschenen voor de Xbox 360. Voor de PlayStation 3 verschijnt de game op een onbekende datum als Ninja Gaiden Sigma II.

  1.   
    mazterman's avatar

    mooi ik twijfelde al of ik hem zou kope nu kan ik tenmiste effe checke.

  2.   
    Kevinsmith's avatar

    YES, YES ,YES! Can’t w8:)

  3.   
    zombieater's avatar

    Die ga ik dan wel ff checken ๐Ÿ˜€

  4.   
    Serg1337's avatar

    wacht… waarom staat er een logo van ninja gaiden 2 als het over ninja gaiden sigma 2 gaat? ๐Ÿ˜•

  5.   
    Dr. D3nVil's avatar

    hoop dat er veel nieuws komt en dat de release datum bekend word gemaakt ๐Ÿ˜‰

  6.   
    ChielB's avatar

    ”Serg1337″ schreef, "wacht… waarom staat er een logo van ninja gaiden 2 als het over ninja gaiden sigma 2 gaat? ๐Ÿ˜• "

    Omdat er vooralsnog geen logo van Sigma II officieel is vrijgegeven. En Sigma 2 is een remake van Ninja Gaiden 2, dus in die zin is dat logo het meest voor de hand liggend. ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Serg1337's avatar

    ChielB schreef, "

    ”Serg1337″ schreef, "wacht… waarom staat er een logo van ninja gaiden 2 als het over ninja gaiden sigma 2 gaat? ๐Ÿ˜• "

    Omdat er vooralsnog geen logo van Sigma II officieel is vrijgegeven. En Sigma 2 is een remake van Ninja Gaiden 2, dus in die zin is dat logo het meest voor de hand liggend. ๐Ÿ˜‰ "

    ok bedankt voor het uitleggen ๐Ÿ˜›

  8.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    LOL dat worden vast vele bozen gezicten en vliegende controllers bij de Ninja Gaiden tent omdat ie zo DAM HARD moelijk is ๐Ÿ˜€ -0_