Ook een Spy-update onderweg voor Team Fortress 2

Eerder deze week kregen we al te horen dat er een Sniper-update onderweg is voor Team Fortress 2. Nu is ook bekendgemaakt dat er een update onderweg is voor de Spy-klasse. Er zullen twee upgrades verschijnen voor de spionnen onder ons en de eerste is de zogenaamde ‘Dead Ringer’. Deze upgrade zal ervoor zorgen dat de spion onzichtbaar wordt zodra er een niet-dodelijke aanval wordt ingezet door een tegenstander. De vijand zal dan een dode spion te zien krijgen, terwijl dat niet het geval is. Dit zal acht seconden duren, waardoor de Spy genoeg tijd heeft om wraak te nemen op zijn tegenstander.

De tweede upgrade draagt de naam ‘Cloak and Dagger’ en hiermee kunnen spionnen onzichtbaar blijven zolang ze niet bewegen. Met deze tactiek kunnen spelers de omgeving gemakkelijk bekijken om zo een volgende zet te plannen. Als laatste is vandaag bekendgemaakt dat de Pyro een vrouwelijk karakter zal zijn.


The Orange Box is uitgebracht met het oog op Half-Life 2: Episode Two en deze ‘box’ is een gebundelde uitgave van Half-Life 2, de vervolgen Episode One en Episode Two, de cartoony multiplayergame Team Fortress 2 en de puzzelgame Portal.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder spelen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol. De game speelt zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral af in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (grote robotspinnen) zijn daardoor ook wat uitgebreider en massaler dan voorheen. Verder krijg je in deze tweede Episode te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider, die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels.

Team Fortress 2 is een game gericht op de multiplayer en met een vrolijke, cartoony uitstraling. Kies uit verschillende classes, variërend van de zwaarbewapende Heavy tot de in stealth gespecialiseerde Spy, en werk samen met je team om de overwinning te behalen in diverse spelmodi en mappen.

Portal is een innovatieve puzzelgame, waarbij jij een testpersoon bent die in diverse ruimtes van Aperture Science de uitgang moet zien te halen met behulp van je portal-gun. Hiermee kan je een ingang en een uitgang creëren en uiteraard zijn ook alle natuurkundige wetten, zoals zwaartekracht en valversnelling van toepassing op de portals die je maakt. Op deze manier dien je diverse lastige situaties te doorstaan.

Team Fortress 2 is verschenen als deel van The Orange Box voor PC, Xbox 360 en Playstation 3. Deze is via Steam apart te downloaden voor PC gebruikers.

  1.   
    Bub’z's avatar

    Als laatste is vandaag bekendgemaakt dat de Pyro een vrouwelijk karakter zal zijn.

    Hmm

    klik

  2.   
    Donaga's avatar

    wat moet ik me voorstellen bij dat de Pyro een vrouwelijk karakter zal zijn?
    Kan je kiezen tussen een mannelijk en vrouwelijk personage dan?

  3.   
    DutchFreeze's avatar

    cool, ik ga er nu zeker over denken om hem te kopen 😛 8)

  4.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Ach ja en over een paar maanden is het ook de beurt aan de Medic en de Demoman

  5.   
    matdriks's avatar

    DutchFreeze schreef, "cool, ik ga er nu zeker over denken om hem te kopen 😛 8) "

    Dat jij dat nog niet heb gedaan.
    Ik vind het een zeer goed spel!
    En ik ben blij weer met nieuw updates.

    Maar gelukkig was scout, want dat is mijn favoriete.
    Ik own met hem.

  6.   
    LennardF1989's avatar

    @ Johnnyboy15nl:

    Medic heeft al een character update gehad…. Het was de allereerste met een massive update >.>

  7.   
    Kevinsmith's avatar

    Toch maar is proberen deze game 🙂

  8.   
    irapi's avatar

    Johnnyboy15nl schreef, "Ach ja en over een paar maanden is het ook de beurt aan de Medic en de Demoman"

    De medic is al geupdate dude! 😀

  9.   
    Donaga's avatar

    zo nu nog de Demoman, Soldier en Engineer 😛