Rockstar zal niets laten zien tijdens de E3

Rockstar heeft de mensen van Eurogamer laten weten dat ze niets zal laten zien tijdens de E3. Veel fans hoopten al op meer informatie of beelden van games als Red Dead Redemption en L.A. Noire. Ook ging het gerucht dat Rockstar aanwezig zou zijn om de volgende downloadable content (DLC) voor Grand Theft Auto IV te presenteren. De nieuwe DLC zou door het leven gaan als Blood and a Four Leaf Clover, maar Rockstar weigerde te reageren op dit bericht.

We zullen dus nog wat langer geduld moeten hebben voordat we wat meer te weten komen over de nieuwste games en activiteiten van Rockstar.


L.A. Noire is een klassiek detectiveavontuur dat zich afspeelt in het Los Angeles aan het eind van de jaren ’40. Je moet een aantal gruwelijke moorden oplossen en je komt er te diep met je neus in te zitten. Gevolg is dat je binnen no-time tot aan je nek in de stront zit in de onderwereld van The City of Angels.

Ontwikkelaar Team Bondi heeft het Los Angeles uit de jaren ’40 zeer nauwkeurig nagebouwd voor deze game. Nog geen tientallen freeways, nog geen Afro-Amerikanen die rappen dat ze uit Compton en Long Beach komen, nog geen rolschaatsende meisjes op Santa Monica Beach Boulevard. Nee, in die tijd ging het om misdaad, drugs, jazz, corruptie en Hollywood. De game kent meerdere eindes en de keuzes van de speler hebben veel invloed op het verhaal en de uitkomst van de zaak. Verder speelt de Amerikaanse Marine een sleutelrol in het verhaal van L.A. Noire en de game krijgt tevens diverse side-missions, gebaseerd op echte cases uit 1947.

L.A. Noire zal in 2009 verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Maar ze komen dan ook niet heb geen zin dan, Ik merk wel van dat steeds minder uitgevers komen van de week ook al uitgever die niet kwam best wel jammer

  2.   
    ChielB's avatar

    De E3 is ook voor mensen uit het bedrijfsleven/professionals, dus zodoende kunnen er wel gewoon zakelijke gesprekken plaats vinden, wat ook een reden kan zijn om wel aanwezig te zijn maar niets te tonen.

    Maar reken maar dat er meer dan genoeg te beleven zal zijn op de beurs. šŸ˜‰

  3.   
    ckerigon's avatar

    Idd wat C-boys zegt het valt mij ook op dat er opeens allemaal ontwikkelaars en uitgevers niet komen of zich terug trekken..

  4.   
    HardCoreGamerā„¢'s avatar

    jammer had eerder een nieuwe GTA verwacht zoals Vice city enzo šŸ˜„

  5.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Ach ze zullen later dit jaar wel wat tonen denk ik, want op die beurs komen zoveel nieuwe dingen dat gamers het overzicht verliezen en de aankondigingen misschien niet opvallen šŸ˜›

  6.   
    Darkknight's avatar

    GamerGames schreef, "jammer had eerder een nieuwe GTA verwacht zoals Vice city enzo šŸ˜„ "

    tja zo’n grote game kost veel tijd he :p

  7.   
    delta62's avatar

    Ik had eigenlijk wel een aankodiging verwacht van de tweede DLC. Maar mischien doet MS dat wel šŸ˜‰

  8.   
    makiejh's avatar

    jammer dat ze der niet bij zijn.

  9.   
    obi_wan383's avatar

    Strategische zet, als je tussen Modern Warfare 2, God of war III, uncharted 2, Bioshock 2 en nog veel meer moet gaan staan. Verlies je massas publiciteit.
    Ik zeg niet dat ze geen publiciteit zouden krijgen, maar er zal zowiezo meer naar hen gekeken worden als ze een onaangekondigde trailer tonen.

  10.   
    Dr. D3nVil's avatar

    balen had wel meer willen weten over die DLC van GTA IV šŸ™