Arkanoid Live, Space Invaders Extreme en Zombie Wranglers nu op Xbox Live Arcade

Er zijn maar liefst drie nieuwe games op Xbox Live Arcade verschenen. Als eerst zijn er de klassiekers Arkanoid Live en Space Invaders Extreme, die bij veel gamers een grote bekendheid genieten en als vanouds weer veel speelplezier zullen bieden. De derde game heet Zombie Wranglers en deze game is een stuk minder bekend. Alle drie de games zijn voor de prijs van 800 Microsoft Points te downloaden.


Arkanoid Live: De klassieker Arknoid is terug in de vorm van Arkanoid Live. Het doel van het spel is natuurlijk weer elk blokje op het level weg te vagen door er met de bal tegenaan te stoten. Dit kan zowel in singleplayer, co-op en multiplayer gebeuren.

Space Invaders Extreme: Iedereen kent het spel Space Invader wel en ook in Space Invaders Extreme zal je als vanouds weer ruimteschepen kunnen neerschieten. Verder biedt het spel een co-op en een mutliplayerfunctie waarin met maximaal vier spelers tegelijk gespeeld kan worden.

Zombie Wranglers: In Zombie Wranglers is het jouw taak om de stad Potters Field van een invasie van hongerige zombies te redden. Met de unieke aanvallen die je kan doen moet je vele zombies een kopje kleiner maken en lukt dit niet alleen, dan kunnen je vrienden je via de co-op modus een handje helpen.

Arkanoid Live, Space Invaders Extreme en Zombie Wranglers zijn inmiddels op Xbox Live Arcade beschikbaar.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren