DLC Uncharted 2: Among Thieves bevestigd

Er komt hoogstwaarschijnlijk downloadable content voor Uncharted 2: Among Thieves, de tweede game met avonturier Nathan Drake in de hoofdrol. Dit kwam naar voren in een interview met lead designer Neil Druckmann, die aangaf dat ze downloadable content zullen ondersteunen. Helaas wou hij hier verder niks meer over loslaten, maar wel gaf hij aan dat er wellicht meerdere sidekicks zullen zijn in de multiplayer.


Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.

Lees voor meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves onze avontuurlijke Fast Forward!

Uncharted 2: Among Thieves moet in de loop van 2009 verschijnen voor de PlayStation 3. Later zal er ook downloadable content uitkomen voor deze game.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dus ze hebben wel alvast DLC bevestigd maar nog geen datum. hehe ๐Ÿ˜ณ Maar als ik moet raden dan ongeveer in Oktober/November denk ik ๐Ÿ˜€

  2.   
    Lashrom's avatar

    Game is nog lang niet uit en dan is er al een DLC ? ๐Ÿ˜•

  3.   
    ChielB's avatar

    Dat zijn gewoon plannen, een idee/vooruitzicht. Zodra de game af is zullen ze gaan kijken wat ze met DLC kunnen doen, of eventueel gaat een klein team er al mee bezig.

  4.   
    Maotes's avatar

    Ze kunnen het ook gewoon gelijk in de game zetten, omg >.< Gieregaards.

  5.   
    zombieater's avatar

    Precies wat ikook dacht; als ze dan toch al weten dat er DLC komt en wat dat is, stop het dan meteen in de game!
    Die DLC ga ik dus al uit principe niet halen!

  6.   
    ps3 gek's avatar

    Nitroglycerine schreef, "Ze kunnen het ook gewoon gelijk in de game zetten, omg >.< Gieregaards."

    Ja dat snap ik ook nooit. Ik vind dat eig gewoon stom. De game uitbrengen en vervolgens nog iets uitbrengen waar je soms nog voor moet betalen ook dat de game dan zeg maar "compleet maakt. Net als midnight club LA. Al die extra voertuigen die ik niet kan koopen zonder creditcard, amar wel erg graag zou willen... ๐Ÿ™

  7.   
    SN0WIE's avatar

    waarschijnlijk zijn ze er nog nauwlijks aan begonnen

  8.   
    Carlzz's avatar

    dat is wel lheel snel ๐Ÿ˜›

  9.   
    Dr. D3nVil's avatar

    de game is nog niet eens uit en dan maken ze al bekend dat er een DLC komt (maar geen datum) ๐Ÿ˜• w8 dan eerst totdat de game uitkomt en maak het dan pas bekend of begin er dan pas mee:roll: