Demo Lost Planet 2 verschijnt ten tijde van de E3

Nieuws omtrent demo’s is vandaag zeer populair, want nu laat ook Capcom weten dat ze plannen hebben om een demo uit te brengen en wel van Lost Planet 2. Volgens producer Jun Takeuchi zal de demo ten tijde van de E3 een keer verschijnen, wat betekent dat we het voorproefje ergens in de eerste week van juni mogen verwachten.

Lost Planet 2 speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af en het landschap van de planeet E.D.N. III is flink veranderd. Het ijs is gaan smelten en heeft ruim baan gemaakt voor tropische jungles en andere nieuwe omgevingen. Het verhaal gaat voorbij aan de oorspronkelijke held, Wayne Holden, want deze keer kan je met je persoonlijke sneeuwpiraten spelen, op een missie om E.D.N. III weer in handen te krijgen. Op deze manier beleef je meerdere unieke verhaallijnen die samen voor een dynamisch verhaal zorgen.

De sterkste kenmerken van de eerste game zijn ook weer aanwezig in Lost Planet 2, waardoor fans zich snel thuis zullen voelen. Naast de typische gameplay met grappling hooks en gigantische boss fights, kent dit tweede deel ook diverse nieuwe elementen om met diverse acties tactisch voordeel te kunnen behalen. Lost Planet 2 bevat ook weer de enorme Akrids, maar deze keer met een nieuwe toevoeging.

Naast een diepgaande singleplayer is de intense en actievolle campaign ook met 4 spelers coöperatief te spelen, zodat je samen met je vrienden online de missies kunt voltooien. Ook kent de game een uitgebreide multiplayer. Ten slotte heeft Capcom veel tijd besteed aan het vergaren van community feedback, om Lost Planet 2 nog beter af te stemmen op de wensen van gamers.

Lost Planet 2 verschijnt op een nog onbekende datum voor de Xbox 360.

 1.   
  /DareDevil's avatar

  Ik denk dat ik deze wel probeer 🙂

 2.   
  craz's avatar

  Ik vond lost planet zo saai, dus ik denk dat ik deze demo maar niet ga proberen 🙂

 3.   
  delta62's avatar

  Ga ik zeker even checken 😉 Ik vond Lost Planet niet geweldig maar leuk is hij wel.