The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena krijgt DLC

De nieuwe Riddick-game komt pas over enkele weken uit, maar er zijn al plannen om nieuwe maps via downloadable content (DLC) uit te gaan brengen, enige tijd na de release. Dit terwijl de game zelf al 15 maps bevat en er gekozen kan worden uit zes verschillende spelmodi.

De DLC betreft een map pack, bestaande uit vijf nieuwe multiplayer maps. Voor de rest zijn er nog geen details over de maps vrijgegeven. Wanneer deze extra content zal uitkomen en hoeveel het ons gaat kosten, is nog niet bekend.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en bevat nieuwe singleplayer content, dat zich voornamelijk afspeelt aan boord van het ruimteschip Dark Athena. Verder is de game voorzien van een uitgebreide online multiplayer en een speciale commentaar modus van de ontwikkelaar.

Assault of Dark Athena bevat naast de nieuwe content, die ongeveer 10 uur aan gameplay oplevert, ook een remake van Escape from Butcher Bay. Hierbij heeft men gebruik gemaakt van een nieuwe game engine, verbeterde AI, levels en gameplay verbeterd en de graphics aangescherpt. Samen met Assault on Dark Athena levert dit een speeltijd op van minstens 20 uur.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt 24 april voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Jesper's avatar

    De game zelf heb ik niet, maar het is goed om te zien dat er voor steeds meer games DLC beschikbaar wordt.

  2.   
    craz's avatar

    Mooi voor degenen die de spel hebben 🙂