Ninja Gaiden Sigma II krijgt online co-op

Enkele maanden geleden verscheen Ninja Gaiden II voor de Xbox 360. Dit nieuwe avontuur van Ryu Hayabusa liet een prima indruk achter, getuige ook onze enthousiaste review. Net zoals het geval was met de originele Ninja Gaiden, zal dit tweede deel ook naar de PlayStation 3 komen, zo bleek vorige week al uit dit bericht.

Ninja Gaiden Sigma II is inmiddels tijdens de Game Developers Conference ook wat meer besproken en het is duidelijk geworden dat deze versie naast meerdere speelbare personages ook voorzien zal worden van een online co-op. Helaas zal het niet mogelijk zijn om het verhaal met een vriend of vriendin te spelen. In plaats daarvan zijn er tien challange areas die je op vier moeilijkheidsgraden kunt spelen.


In Ninja Gaiden II kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden II een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

De PlayStation 3-versie, Ninja Gaiden Sigma II, bevat twee nieuwe speelbare personages: Ayane uit Dead or Alive en Momiji uit Ninja Gaiden Dragon Sword. Verder is deze versie voorzien van nieuwe content en ondersteuning voor het PlayStation Network. De ontwikkeling is weer in handen van Team Ninja.

Wil je weten wat wij vonden van Ninja Gaiden II? Check dan snel onze review!

Ninja Gaiden II is verschenen voor de Xbox 360. Voor de PlayStation 3 verschijnt de game op een onbekende datum als Ninja Gaiden Sigma II.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik dacht dat na Ninja Gaiden Sigma II, voor de 360 het de laatste in de series was dus hij gaat door. Leuk die Co Op dan word het veel makelijk als je met zijn 2e bent.

 2.   
  ChielB's avatar

  Even lezen: Ninja Gaiden Sigma II is een PS3-remake van Ninja Gaiden II voor de Xbox 360. Er is dus niet zomaar sprake van een vervolg van de serie. Daarnaast is de co-op alleen in aparte challanges en niet binnen de verhaallijn te spelen, dus dat moet je nog gewoon alleen zien op te knappen. 😉

 3.   
  wa@'s avatar

  Dat is leuk extraatje maar word de game er niet makkelijker op dan ?

 4.   
  NightHawk's avatar

  Spijtig dat er geen splitscreen bijzit, mss zelfs een versus mode, zou zo vet zijn

 5.   
  Kenneloth's avatar

  PS3 versie, kan niet boeind zijn… Het was “OOIT” een Xbox Only game. 🙁