Red Faction: Guerrilla krijgt begin april een demo

Het is alweer een tijdje rustig omtrent Red Faction: Guerrilla, de bijzonder destructieve shooter van ontwikkelaar Volition. Voor fans is er echter goed nieuws, want over minder dan een maand zal er een demo uitgebracht worden van de game. Hierin zal een deel van de singleplayer campaign speelbaar zijn.

De demo zal op 3 april online verschijnen voor mensen die de game online in de pre-order al hebben besteld. Het is de bedoeling dat de demo een week later voor iedereen beschikbaar zal zijn. Naar verwachting gebeurt dit voor alle drie de platformen, al is dit nog officieel bevestigd.

Red Faction: Guerrilla, het derde deel in de Red Faction serie, is aangekondigd. Alweer keer je terug naar het geterraformde Mars om strijd te leveren tegen de Earth Defense Force. Dit keer vanuit het derde persoons perspectief en met een nieuw coversysteem bij de hand. Je mag het hoofdkwartier van de Earth Defence Force dus steen voor steen af gaan breken. Net zoals zijn voorgangers zal Red Faction: Guerilla weer bol staan van de explosieve actie en ook een uitgebreide, vernietigbare omgeving speelt weer een grote rol in deze shooter. Hiervoor heeft men een speciale technologie ontwikkeld om zeer destructief te kunnen spelen. De ontwikkeling is in handen van Volition, die eerder al verantwoordelijk was voor de originele Red Faction en meer recent Saints Row.

Wil je meer weten over Red Faction: Guerrilla? Lees dan ook eens onze beta preview!

Red Faction: Guerrilla verschijnt in de loop van 2009 voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Kilerden's avatar

  zal toch dan maar is ff downloaden als hij er is. ziet er toch wel leuk uit.

 2.   
  Serg1337's avatar

  Kilerden_HELL schreef, "zal toch dan maar is ff downloaden als hij er is. ziet er toch wel leuk uit."

  ja ik ga hem ook downloaden, en die hammer doet me denken aan de gravity hammer van halo 3 😆

 3.   
  Bello 2185's avatar

  Beter komt die demo ook even naar de PC.

 4.   
  NLwesleyNL's avatar

  het is zekker wel de moeite om hem te downloaden als die eris
  ik zit er echt op te wachten ervoor:P