Toy Soldiers Map Pack voor F.E.A.R. 2: Project Origin verschijnt in april

Gisteren hadden we al het nieuws dat er nieuwe downloadable content (DLC) voor F.E.A.R. 2: Project Origin was uitgebracht op Xbox Live, maar al snel bleek de nieuwe content ook weer offline te zijn. Vandaag is duidelijk geworden dat de content nog niet online had gemogen en nu in de planning staat om in april uitgebracht te worden. Het Toy Soldiers Map Pack, zoals de DLC heet, verschijnt dan geheel gratis voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Het Map Pack schotelt je drie mappen voor, waarin spelers enorm verkleind zijn en zo op bijzondere locaties gaan vechten. FullTilt laat je strijden in een flipperkast, Cockroach is een spannende ziekenhuiskamer en Recess speelt zich af in een zandbak.

F.E.A.R. 2: Project Origin begint dertig minuten na het spannende einde van F.E.A.R. en als Michael Becket, lid van het Delta Squad, kom je in diverse enge situaties terecht. Verwacht weer veel actie, de bekende slow-motion tijdens gevechten en ook het kleine meisje Alma is weer aanwezig om je slapeloze nachten te bezorgen.

Lees meer over F.E.A.R. 2: Project Origin in onze review.

F.E.A.R. 2: Project Origin is verschenen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    NLkevvNL's avatar

    eerst wastie er 😛

  2.   
    ChielB's avatar

    Door een foutje was het map pack inderdaad te vroeg online gegaan. Even iets langer geduld dus en dan ook meteen voor alle platformen. 🙂

  3.   
    NLkevvNL's avatar

    komt goed:P

  4.   
    JonsoN's avatar

    De_rats style in Cs.. 8)