Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Lost Planet 2 Reveal Trailer

Lost Planet 2 kent, naast de bekende elementen omtrent de typische gameplay met grappling hooks en gigantische boss fights, ook diverse nieuwe elementen. Zo maken de besneeuwde omgevingen plaats voor een tropische jungle-setting, is de game met vier spelers in co-op te spelen en kan je gebruik maken van verplaatsbare schilden. Daarnaast is er in Lost Planet 2 niet รฉรฉn hoofdpersoon, maar beleef je de avonturen van meerdere personages.

Een releasedatum en platformen zijn nog niet officieel naar buiten gebracht, maar een Xbox 360-versie is in elk geval een zekerheid. Toch lijkt het ook aannemelijk dat de game eveneens voor de PlayStation 3 zal verschijnen.

Bekijk nu deze nieuwe trailer met de aankondiging annex onthulling van Lost Planet 2.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik dacht dat het op een grote ijsplaneet afspeelde ๐Ÿ˜• zonder jungle en zo, maar we zullen maar weer een keer zeggen: In Sci-Fi games kan alles ๐Ÿ˜›

  2.   
    ChielB's avatar

    Dit tweede deel speelt zich enkele jaren na het eerste deel af. Er is dus nog wel wat sneeuw, maar ook is er veel gesmolten, waardoor je straks vooral tropische settings hebt.

  3.   
    Serg1337's avatar

    ik vond de demo van lost planet 1 echt heeeel erg saai ๐Ÿ˜• dus ik verheug me eerlijk gezegd niet op lost planet 2, ookal moet ik toegeven dat dit filmpje wat cooler uitziet, en grafix zijn ook veel verbeterd (duh) ๐Ÿ˜†

  4.   
    Rrm's avatar

    ik hoop op meer verhaal, de graphics waren in deel 1 al heel goed ๐Ÿ™‚

  5.   
    ikketjuh's avatar

    Ik heb me goed vermaakt met deel 1.
    Verhaal was boeiend, tussenfilmpjes die smeken om een bak popcorn, prachtig beeld, pc versie was goed te spelen met een 360 controller.

    Ik verheug me echt op deel 2 ๐Ÿ™‚ hebbennnnnnnnn

  6.   
    stormtrooper's avatar

    Ik hoop dat ze game nu ook een betere multiplaer heeft want wat is in deel 1 lijkt echt helemaal nergens op!

    BTW: mooi filmpje, ik ga de game cker halen(als hij afgeprijst is ๐Ÿ™„ )

  7.   
    JonsoN's avatar

    Ziet er erg goed uit.. 1 om in de gaten te houden