Unreal Tournament III Titan Pack komt begin volgende maand

De eerder aangekondigde mega-update voor Unreal Tournament III gaat volgende maand, 5 maart om precies te zijn, komen voor PC en PlayStation 3. Een Xbox 360-versie lijkt er niet in te zitten.

Naast wat nieuwe maps kunnen we ook nieuwe wapens en zelfs twee nieuwe multiplayermodes verwachten: Greed en Betrayal. Voor meer info over de patch, die Titan Pack wordt genoemd, kun je hier terecht.

Unreal Tournament III is een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Wil je meer weten over Unreal Tournament III? Check dan ook vooral onze PC-review PC-review en PlayStation 3-review!

Unreal Tournament III is inmiddels voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 verschenen.

 1.   
  craz's avatar

  Geen xbox 360 ๐Ÿ˜ฎ
  Beetje jammer

 2.   
  gamers-4-life's avatar

  YES !! ๐Ÿ˜€ eindelijk eens wat nieuwe mappen, egt een vet spel ๐Ÿ™„

 3.   
  Aftermath's avatar

  haha is daar komen ze laat mee…. konden ze niet beter een nieuwe game uitgeven… naja nog steeds vet spel

 4.   
  JonsoN's avatar

  Ik vond de singleplayer ERG zwak… multiplayer heeft t enigzinds een beetje goed gemaakt.. de hype was groter dan het resultaat.. *skipping*

 5.   
  templer's avatar

  facking bruut, split-screen voor ps3 daar heb ik zolang op gewacht ๐Ÿ˜€

 6.   
  -050- Critical's avatar

  JonsoN schreef, "Ik vond de singleplayer ERG zwak… multiplayer heeft t enigzinds een beetje goed gemaakt.. de hype was groter dan het resultaat.. *skipping*"

  je koopt toch geen unreal TOURNAMENT. voor de singleplayer??? dit is zwaar multiplayer gericht ๐Ÿ™„

 7.   
  nanathan's avatar

  )wtw(Critical schreef, "

  ”JonsoN” schreef, "Ik vond de singleplayer ERG zwak… multiplayer heeft t enigzinds een beetje goed gemaakt.. de hype was groter dan het resultaat.. *skipping*"

  je koopt toch geen unreal TOURNAMENT. voor de singleplayer??? dit is zwaar multiplayer gericht ๐Ÿ™„ "

  Toch vind ik dat elk spel een deftige singleplayer moet hebben