Band of Brothers: Pacific onthuld

In 2006 werd door voormalige medewerkers van onder andere Electronic Arts, Novalogic, Climax en Looking Glass Studios (System Shock 2, Thief-serie) een nieuwe studio opgericht, genaamd Delirious Games. Er werd aangegeven dat men met een nog onbekende multiplatform titel aan het werk zou gaan en vandaag is duidelijk geworden wat dit project daadwerkelijk is.

Het project heet Band of Brothers: Pacific en biedt third-person actie met een unieke gameplay, structuur en doelstellingen. Ook speelt de emotionele band tussen de speler en de game een grote rol. De game staat in de planning om later dit jaar te verschijnen, naar verwachting voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het is niet bekend of de game iets te maken heeft met de Band of Brothers mini-serie van Steven Spielberg en Tom Hanks.

Meer Band of Brothers: Pacific

  1.   
    Thazero's avatar

    Word dit een soort van Brothers in Arms? 🙄

  2.   
    GraveDevil's avatar

    Eén game gaat de pacific kant op en wordt goed ontvangen, nu gaat ineens iedereen naar Azië met hun Wo II setting. Jammer, want in Scandivië is ook genoeg gebeurd, en games rondom Stalingrad heb ik ook nog niet gezien, of überhaupt Operatie Barbarossa.

  3.   
    Sarge's avatar

    GraveDevil schreef, "Eén game gaat de pacific kant op en wordt goed ontvangen, nu gaat ineens iedereen naar Azië met hun Wo II setting. Jammer, want in Scandivië is ook genoeg gebeurd, en games rondom Stalingrad heb ik ook nog niet gezien, of überhaupt Operatie Barbarossa. "

    Ik was het me ook aan het bedenken… In Nederland is er ook gevochten, en denk aan het grote Winteroffensief in de Ardennen in België! Alleen in Call of duty: unite offensive is er een level in de ardennen ( dat ik weet)

  4.   
    GraveDevil's avatar

    In Nederland zijn we geweest in Brothers in Arms: Hell’s Highway. En één level… Er kan een complete game omheen gebouwd worden. Jammer dat ze elkaar volgen en niet verder kijken dan Operatie Overlord en Azië. Wat zich in Azië heeft afgespeeld kan me namelijk geen fuck schelen 😛

  5.   
    Baker502's avatar

    Hopelijk wordt het een mooi spel!! 😆

  6.   
    Codename_black's avatar

    Ik denk wel degelijk dat de game te maken heeft met band of brothers
    Want er komt namelijk een nieuwe serie die toevallig ook Pacific heet.
    mmmmmhhh heel toevallig hoor 😉

  7.   
    Ken2BE's avatar

    Waarom komt er niet zo is eene Cod uit in 1ste wereldoorlog.Dat zou pas vet zijn 😀

  8.   
    Wouter's avatar

    Band of Brothers is echt een enorm vette serie, dus als ze iets gaan maken wat daar op lijkt, ben ik zeker tevreden. 🙂

  9.   
    nickykolkie's avatar

    ohh vett ik krijg ook meteen weer zin om de serie te kijken xD

  10.   
    RoHoutje's avatar

    wanneer komt ie uit… 🙁