Wanted: Weapons of Fate krijgt een Hollywood cast

Universal Pictures Digital Platforms en Warner Bros hebben voor de aankomende game Wanted: Weapons of Fate een Hollywood cast aangenomen om de karakters tot leven te wekken. De aankomende actievolle shooter zal door de stem-acteurs nog meer als een film moeten aanvoelen.

Hip-hop artiest Common zal zijn stem verlenen aan Brummel, een wapenhandelaar die banden heeft met een geheim huurmoordenaarsgilde, genaamd The Fraternity. Paz Vega zal een verleidende huurmoordenaar spelen die een groot geheim van The Fraternity bewaard. Terence Stamp keert terug in zijn filmrol als Pewarsky, een goede vriend van de moordenaar die banden heeft met de gilde. Ook Thomas Kretchmann speelt hetzelfde karakter als in de film, namelijk Cross, een ex-lid van The Fraternity die nu achtervolgd wordt door zijn vroegere broeders. Als laatste is er Peter Stormare die zijn stem leent aan The Immortal, de leider van de Franse tak van The Fraternity.

Het zijn dus niet dezelfde sterren geworden als uit de gelijknamige film, maar dit hoeft geen punt te zijn gezien het feit dat de game verder gaat waar de film ophield.


Wanted: Weapons of Fate schotelt je een intense third-person actiegame voor, waarin combat naar een hoger niveau getild wordt met iconische moves als “curving bullets” en “Assasssin Time”, net zoals in de gelijknamige film. Daarnaast kent de game een innovatief cover-systeem. Het verhaal in de game gaat verder waar de film eindigde, met het vervolg van Wesley’s reis om een sublieme sluipmoordenaar te worden en ook het epische verhaal over de Fraternity gaat in de game verder.

Wil je meer weten over deze actievolle game? Check dan snel onze sensationele preview!

Wanted: Weapons of Fate verschijnt op een nog onbekende datum voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren