Valve onthult Survival Pack DLC voor Left 4 Dead

De zombie-shooter Left 4 Dead is al een tijd te spelen en verovert nog altijd de harten van menig shooter en co-op liefhebber. Toch blijft het daar niet bij, want ontwikkelaar Valve heeft zojuist meer details onthuld over de aankomende downloadable content (DLC) voor Left 4 Dead.

De nieuwe content gaat door het leven als het Survival Pack en bevat een nieuwe multiplayervariant, Survival, en twee nieuwe campaigns voor de Versus modus. Het lijkt aannemelijk dat het hier om Death Toll en Dead Air gaat. Er zal ook een nieuwe Critic’s Choice Edition uitgebracht worden, die het Survival Pack al meteen bevat. Voor de PC-versie zal Valve ook nog de Source Software Development Kit (Source SDK) uitbrengen, waarmee je eigen campaigns kunt maken. Deze SDK zal geheel gratis zijn voor alle PC-gamers.

Het Survival Pack zal ergens in de lente verschijnen tegen een nog onbekende prijs. Ook over de spelmodus Survival wilde men nog niets kwijt.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. In de game neem je het met een groep van vier ‘survivors’ (overlevenden) op tegen de ‘infected’, zombies in allerlei soorten en maten variërend van de massale Horde tot de ijzersterke Tank of verrassend dodelijke Witch.

Wil je meer weten over Left 4 Dead? Check dan snel onze review.

Left 4 Dead is verschenen voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    mrxthereal's avatar

    Was toch al van plan hem binnekort een keer te halen dus dan kan ik net zo goed die Critic’s Choice Edition halen 😀

  2.   
    the king of games's avatar

    ik heb left 4 dead al een tijdje en ik vind het echt een goede game, en deze dlc lijkt me ook een goede toevoeging.