Meer informatie over Dead Rising: Chop Till You Drop

Dead Rising moest al flink bezuinigen op haar graphics om het mogelijk te maken om speelbaar te zijn op de Wii, maar uit een artikel van het Famitsu magazine blijkt dat er nog veel meer verandert voor Frank in de Wii-versie van Dead Rising. Zo heeft Capcom laten weten dat Frank niet meer kan springen en klimmen, niet meer dan één slagwapen op zak mag hebben en ook het ingame foto’s maken zal niet terug te vinden zijn in Chop Till You Drop. Dat zijn flink wat teleurstellingen voor zombiefans met een Wii. Misschien helpt een ingescand kiekje van nieuwe kostuums voor Frank je er wel weer bovenop.

Dead Rising kan het best worden omschreven als Dawn of the Dead in gamevorm. In het spel sta je in de schoenen van freelance fotograaf Frank West die zich 10 dagen in leven moet zien te houden in een winkelcentrum vol met zombies. De game bestaat vooral uit opdrachten waarbij je mensen moet redden uit het winkelcentrum, de talloze zombies maken dit echter tot een behoorlijke opgave. De zombies hoeven in de game niet per se te worden geslasht, maar een weg banen zonder dit te doen zal in sommige gevallen vrijwel onmogelijk zijn.

In de game kan vrijwel elk voorwerp met een beetje creativiteit dienen als wapen. Planken, heggenscharen of etalagemateriaal, het transformeert allemaal in een potentieel moordwapen. Wanneer je meer mensen gered hebt, kom je steeds meer te weten over het ontstaan van de zombiegolf.

Dead Rising is in 2006 verschenen voor de Xbox 360. De Wii-versie Chop Till You Drop verschijnt 24 februari.

 1.   
  T.Verhoeven's avatar

  Wtf, wat doet dat plaatje eronder 😛
  Er komen hier ook kinderen (en nee, ik kan er wel tegen)

 2.   
  EEkh00rn's avatar

  T.Verhoeven schreef, "Wtf, wat doet dat plaatje eronder 😛
  Er komen hier ook kinderen (en nee, ik kan er wel tegen)"

  haha lool

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  AAAHH DAT PLAATJE 👿

  K hoop niet dat ze de titel te letterlijk gaan nmen.. aangezien meeste Wii games alleen maar slingeren is till you drop

 4.   
  Pumbajeffrey's avatar

  bahahah, wat een lacher. Als ze maar niet teveel van de gameplay vernietigen…..