Gratis nieuwe kleding voor je character in Shaun White Snowboarding

Hoewel Shaun White Snowboarding een groot aanbod in kledij en gear kent, zijn er altijd nog gamers die er net niet hun favoriete voorwerp tussen hebben zien staan. Speciaal voor die mensen onder ons is er het Freebie Pack te downloaden voor Shaun White Snowboarding via Xbox Live, gratis uiteraard.

Het Freebie Pack zal naast kleding voor je characters in Shaun White Snowboarding ook enkele boards toevoegen die de Art of the Ride contest van een tijdje terug, hebben gewonnen. Wil je het pakket in je downloadrij van je Xbox 360 zetten, klik dan hier.

Shaun White Snowboarding is de game die al enkele jaren geleden subtiel werd aangekondigd door Ubisoft, maar dan nu toch eindelijk het daglicht lijkt te gaan zien. Olympisch kampioen snowboarden (en meervoudig winter X-Games winnaar) Shaun White heeft zich samen met zijn gehele crew aangeboden om te schitteren in Ubisoft’s snowboardspel. Die game zal het vooral moeten hebben van realisme en backcountry avonturen, gevolgd door het echte werk: freestyle snowboarding.

Lees meer over Shaun White Snowboarding in onze besneeuwde review.

Shaun White Snowboarding is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP en Wii.

  1.   
    DutchFreeze's avatar

    das nou aardig van ze 😛

  2.   
    delta62's avatar

    Altijd leuk, gratis