Grey’s Anatomy: The Video Game aangekondigd

Dames (en heren) opgelet! Ubisoft heeft vandaag laten weten dat men, in samenwerking met ABC Studios, een game gaat maken omtrent de populaire tv-serie Grey’s Anatomy. In de game krijgen fans de kans om met al hun favoriete doktoren te spelen in een gloednieuwe verhaallijn.

Elke dokter wordt in de game geconfronteerd met belangrijke keuzes, zowel met betrekking tot hun privΓ©-leven als op het werk. Ervaar de directe relaties met andere bekende personages en voer lastige operaties uit zoals die ook in de serie aan bod komen. Dit alles moet een vrolijke en uitdagende gameplay opleveren.

Grey’s Anatomy: The Videogame verschijnt begin 2009 voor de PC, Wii en Nintendo DS.

  1.   
    JonsoN's avatar

    πŸ™„ hmm nintendo games… wordt een HELE dikke flop.. en dat denk ik niet alleen, dat weet ik gewoon.. πŸ˜‰

  2.   
    ChielB's avatar

    Omdat je denkt dat dit spel alleen bedoeld is voor hardcore gamers? Vergeet niet dat bekende namen zonder meer goed kunnen scoren (verkopen).

  3.   
    Ment@l's avatar

    Lastige operaties en vrolijke gameplay.. ik snap de link niet 😳 haha nee nix voor mij maar miss iets voor mn zus..

  4.   
    JonsoN's avatar

    ChielB schreef, "Omdat je denkt dat dit spel alleen bedoeld is voor hardcore gamers? Vergeet niet dat bekende namen zonder meer goed kunnen scoren (verkopen)."

    Nee het is bedoelt voor casual gamers, met een Wii, en alles wat met Wii te maken heeft verkoopt goed, Ik zei het inderdaad verkeerd, het wordt een flop bij de Hardcore gamers! πŸ˜›

  5.   
    ChielB's avatar

    Ment@l schreef, "Lastige operaties en vrolijke gameplay.. ik snap de link niet 😳 haha nee nix voor mij maar miss iets voor mn zus.."

    Een unieke combinatie inderdaad. Maar net als in de serie dus vrolijke momenten en gebeurtenissen in de privΓ©-levens van de hoofdpersonages, afgewisseld met wat meer spanning/concentratie tijdens operaties.

  6.   
    DutchFreeze's avatar

    het lijkt me een eehm hoe zal ik het zeggen… apart spel, miss wel wat voor mn zus inderdaar πŸ˜›

  7.   
    Cirdan's avatar

    Net als bij Lost. Het klonk vet goed en het leek echt vet mooi te wezen. Je kon van alles, maar het bleek de tegendeel van het verhaal te zijn. Tevens ook door Ubisoft en ABC studios gemaakt te zijn πŸ˜› Ik ben benieuwd

  8.   
    michael88's avatar

    volgens mij n kansloos spel πŸ˜• geef mij maar n shooter