MadWorld krijgt offline multiplayer

Als we één toekomstige Wii-titel moeten aanwijzen die toch wel erg opvalt, dan is het zeker MadWorld. Deze extreem bloederige actiegame lijkt volledig misplaatst op de kindvriendelijke console van Nintendo, maar daar denken de mensen van ontwikkelaar PlatinumGames heel anders over.

Vandaag is wat meer bekend geworden over de inhoud van de game, want naast een actievolle singleplayer zal MadWorld ook voorzien worden van een offline multiplayer. Dankzij zeer gewelddadige ‘Blood Bath Challanges’ kan je straks ook met vrienden helemaal los gaan.

De makers van het lieflijke Okami presenteren het minder lieflijke MadWorld, exclusief voor de Wii. De game heeft, net als Okami, een interessante stijl. Alles is zwart-wit, behalve de liters bloed die over het scherm gutsen. De game draait om brute kills met kettingzagen, verkeersborden, je kan het zo gek niet bedenken. Deze overdreven actie gaat gepaard met veel humor en ironie, wat MadWorld tot een bijzondere Wii-titel maakt.

MadWorld verschijnt 31 maart voor de Wii.

  1.   
    mrxthereal's avatar

    Madworld is zeker vet jammer dattie alleen voor de Wii komt.

  2.   
    EEkh00rn's avatar

    ooo VET, misschien toch maar kope 😆

  3.   
    /DareDevil's avatar

    Zekers vet jammer ja dat die alleen op de Wii komt maar ik vind niet dat ze een rapstijl er in hadden moeten doen maar gewoon rock net als Sin City

  4.   
    Flexican's avatar

    Bommeltje schreef, "Zekers vet jammer ja dat die alleen op de Wii komt maar ik vind niet dat ze een rapstijl er in hadden moeten doen maar gewoon rock net als Sin City"

    Dat lijkt mij heel erg verschillen qua speler:P Hoe zeer ik ook kan genieten van sommige rock muziek. Gaat mijn voorkeur toch wel uit naar rap.