Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Sonic Unleashed Day and Night Trailer

SEGA America en SEGA of Europe Ltd. hebben aangekondigd dat ieders favoriete egel in de binnenkort verwachte titel Sonic Unleashed nieuwe wegen zal banen en tegelijkertijd trouw zal blijven aan zijn wortels. Het nieuwste deel in deze franchise, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, is ontwikkeld door Sonic Team. Het spel neemt spelers mee op een onvergetelijke reis rond de wereld op een manier die nog nooit in de wereld van Sonic is vertoond.

Sonic Unleashed verschijnt in november 2008 op de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 2 en Nintendo Wii. Bekijk nu deze gameplay trailer van het Holoska level.

 1.   
  Mattmerize's avatar

  Het is echt, écht jammer van dat stomme wannabe God of war-nachtgedeelte. Anders leek mij dit een best gaaf spel. Maar helaas zijn de meeste dromen bedrog.

 2.   
  King Brawl's avatar

  wow een mooi filmpje ik voel me aangetrokke tot het spel ^^

  maar wat is er slecht aan die night stukken? mij lijkt het juist wel lkkr afwisselend. 😆

 3.   
  Lashrom's avatar

  Ja idd, wat is er nou zo slecht aan de Night verandering ? Ik vind hem juist zo gruwelijk uit zien. Ook nog nieuwe battle system.

 4.   
  JonsoN's avatar

  Matthijsjuh schreef, "Het is echt, écht jammer van dat stomme wannabe God of war-nachtgedeelte. Anders leek mij dit een best gaaf spel. Maar helaas zijn de meeste dromen bedrog."

  Mafkees 😕

 5.   
  Mattmerize's avatar

  Het is toch overduidelijk te zien dat het enige wat je zult gaan doen tijdens het vechten keihard je vinger op 1 knop spammen, en het zal nog lukken ook.