Skate 2 krijgt definitieve releasedatum

Liefhebbers van vermaak met een virtueel skateboard kunnen begin volgend jaar weer aan hun trekken komen, want Skate 2 komt er aan. Vandaag heeft men onthuld dat Skate 2 op 23 januari in de winkelrekken zal liggen voor de Xbox 360 en PlayStation 3

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 zal op 23 januari verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Springt van zijn stoel af van vreugde 😆

  2.   
    Tom's avatar

    Oeh, dat is sneller dan ik had verwacht. Ik kan niet wachten op de goede tijd die ik zal beleven in het nieuwe San Vanelona.

  3.   
    kasper1221's avatar

    Bumshakalakabum schreef, "Springt van zijn stoel af van vreugde 😆 "

    nou het is niet echt het spel waar ik heel erg op zat te wachten 😛

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Tharduz schreef, "Oeh, dat is sneller dan ik had verwacht. Ik kan niet wachten op de goede tijd die ik zal beleven in het nieuwe San Vanelona. "

    Same here, betere personage ontwerper, weer vette skatemerken (heb vandaag mijn blacklabel shirt uit USA ontvangen) en betere graphics en meer tricks! Kan niet wachten, maar januari is het zo 😛

  5.   
    ricklolps3's avatar

    mooi dat word weer druk cod waw en s2 leuk 😀

  6.   
    delta62's avatar

    iets later dan ik had verwacht, maar dit wordt een topper nat als Skate.

  7.   
    Flexican's avatar

    Hoop nog steeds stiekem dat die uitkomt voor PC:P

    Maar op de PS3 zal die ook wel weer uber vet zijn zoals 1 indd!