Nieuwe bewegende beelden Ragnarok Online DS

De MMO Ragnarok Online is nog altijd vrij populair, maar een versie voor de DS had niemand verwacht. Op de trailer van het spel die we hier voor je hebben kun je zien dat de DS-versie flink is aangepast, met name omdat het nu meer een RPG lijkt waarin je met een groep mensen rondreist in plaats van dat je er in je eentje op uit trekt.

De bekende MMO Ragnarok Online komt ook naar de Nintendo DS, en het is de eerste keer dat Ragnarok Online voor een niet-PC platform verschijnt. Voor de besturing zal dit spel gebruik maken van de stylus, waarmee je kunt lopen, items op kunt pakken en skills kunt gebruiken. Hoewel het spel sterk lijkt op de PC variant is Ragnarok Online voor de DS niet te spelen met een oneindig grote hoeveelheid mensen: slechts drie spelers kunnen via WiFi een team vormen en samen op pad gaan.

Ragnarok Online DS komt op 18 december uit in Japan. Wanneer de game uit komt in Europa en of het spel wel uitkomt in Europa is echter nog niet bekend.

 1.   
  craz's avatar

  een online game naar de ds …. okey.. ๐Ÿ˜•

 2.   
  S4p4t6m's avatar

  met wifi is dat best te doen hoor ๐Ÿ˜› .

 3.   
  Tadao's avatar

  S4p4t6m schreef, "met wifi is dat best te doen hoor ๐Ÿ˜› ."

  en de stijl van ragnarok ook

 4.   
  )GN(-Erik's avatar

  In Japan is hier waarschijnlijk wel een markt voor, maar in europa zie ik het niet echt voor me om met stuk of 10 mensen bij elkaar te gaan zitten gamen hoor ๐Ÿ˜› zelfs niet bij een LANparty

 5.   
  /DareDevil's avatar

  Slim gedaan ๐Ÿ˜†

 6.   
  PixelShooter's avatar

  )GN(-Erik schreef, "In Japan is hier waarschijnlijk wel een markt voor, maar in europa zie ik het niet echt voor me om met stuk of 10 mensen bij elkaar te gaan zitten gamen hoor ๐Ÿ˜› zelfs niet bij een LANparty"

  ๐Ÿ™„ ๐Ÿ‘ฟ Vanwaar al die passieve gedachten?
  Mij lijkt het wel leuk, mits het goed uitgewerkt is. Het is weer eens wat anders dan altijd de standaard SP ๐Ÿ™‚

 7.   
  Uchiha linkz's avatar

  Ik speelde raganrok toen ik 14 was echt leuke game hoor.Denk dat ik hem zeker ga halen voor de DS.Heb er geen tijd voor op de Pc, maar op de ds vindt ik het nog wel kunnen. ๐Ÿ˜€