Bad Company laat van zich weten in Par for the Course trailer

Tijden geleden werd nog gestemd op bepaalde singleplayer maps die uiteindelijk verwerkt moesten worden tot maps voor de Battlefield: Bad Company multiplayer. Het publiek van Bad Company koos massaal voor het populaire Par for the Course. DICE heeft eraan gewerkt en vruchten werpt het zeker af, bekijk deze trailer vol multiplayerlol.

Battlefield: Bad Company is de eerste Battelfield voor de next-gen consoles PlayStation 3 en Xbox 360. De game is sinds vorig jaar augustus in ontwikkeling bij Electronic Arts en wordt vanaf de grond opgebouwd. Bad Company zal gebruik maken van de FrostBite game-engine van Digital Illusions. In Battlefield: Bad Company zal je met een groep soldaten achter de vijandelijke linie worden gedropt. Deze groep zal bestaan uit persoonlijke gelukzoekers die uit zijn op succes en wraak. De game zal vol zitten met zwarte humor, avontuur en voorzien zijn van een omgeving waarin vrijwel alles te vernietigen is. Juist die vernietigbare omgevingen zullen een prominente plaats innemen in de karakteristieke multiplayer-modes die zo kenmerkend zijn voor de Battlefield-serie.

  1.   
    Machtaman's avatar

    hahahahhaha lol die golfdkarretje 😆 😆

  2.   
    Wouter's avatar

    Ja, die map is vet. Ik denk alleen dat er weinig mensen in Golfcarts gaan rijden als er tanks en apache’s beschikbaar zijn. 😛

  3.   
    Machtaman's avatar

    ik vind de golf karretje leuik vooral als ze moeite hebben om je te raken worden ze kwaad 😛

  4.   
    Hitman047's avatar

    Haha,
    Golfkar:1 – Apache:0 😛

  5.   
    martyntjee's avatar

    golfcart owns longbow(apache)
    lijkt me echt gaafe map 😀

  6.   
    Tadao's avatar

    Cabooter schreef, "Ja, die map is vet. Ik denk alleen dat er weinig mensen in Golfcarts gaan rijden als er tanks en apache’s beschikbaar zijn. 😛 "

    golf karretje = nogal snel en draait wss ook goe dus xD t is goe voor hit & run en gwn soldaatjes maaien xD

  7.   
    Overload14's avatar

    Tsuneo schreef, "

    ”Cabooter” schreef, "Ja, die map is vet. Ik denk alleen dat er weinig mensen in Golfcarts gaan rijden als er tanks en apache’s beschikbaar zijn. 😛 "

    golf karretje = nogal snel en draait wss ook goe dus xD t is goe voor hit & run en gwn soldaatjes maaien xD"

    Inderdaad xD

  8.   
    zultrax's avatar

    Er staatfree to download from xbox live october 2008..
    staan ze dan al op xbox live??? ik heb ze nog niet gezien 😳