The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena opgepakt door Atari

Ontwikkelaar Starbreeze Studios kondigde vorig jaar al aan dat ze werken aan een next-gen versie van The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Om de game een frisse uitstraling te geven is er voor een nieuwe titel gekozen, namelijk The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, maar de game wordt tevens voorzien van een nieuwe campaign en nog meer extra content zodat er niet echt meer sprake is van een gewone remake.

Even leek het er op dat The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena in de problemen was geraakt door het samengaan van Activision en Blizzard, maar vandaag is officieel onthuld dat de game is opgepakt door Atari. De ontwikkeling is bijna voltooid en de game zal nu in de lente van 2009 verschijnen.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en bevat nieuwe singleplayer content, dat zich voornamelijk afspeelt aan boord van het ruimteschip Dark Athena. Verder is de game voorzien van een uitgebreide online multiplayer en een speciale commentaar modus van de ontwikkelaar.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena zal in de lente van 2009 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    FrozenFury's avatar

    Naar deze kijk ik uit 8)

  2.   
    DutchFreeze's avatar

    gaat wel leuk worden denk ik de films zijn iig al zeer goed 😉