Developer praat over het hoe en wat van Need for Speed Undercover

“Hollywood actie-stijl”, dat is wat er centraal staat in Need for Speed Undercover. Wil je meer weten van wat de developers allemaal te vertellen hebben over Need for Speed Undercover, check dan het filmpje onderaan dit nieuwsbericht, wat evenals een vers van de pers Tokyo Game Show 2008 nieuwtje is.


Need for Speed Undercover is de titel van de nieuwste telg uit de serie. EA heeft langer aan deze game gewerkt dan voorgaande delen, om voor meer creativiteit en kwaliteit te zorgen. In Undercover speelt vooral een uitgebreide verhaallijn een grote rol. Het verhaal wordt verteld middels live action filmpjes waar een uitzonderlijk groot budget voor is vrijgemaakt. Verder zal ook de politie weer terug zijn nadat die uit het vorige deel waren geschrapt. Verwacht dus achtervolgingen op hoge snelheid over de snelweg met de hete adem van een smeris in je nek.

Need for Speed Undercover zal op 21 november uitkomen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Movie not available!! 😥

  2.   
    ricklolps3's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Movie not available!! 😥 "

    eee bij ook niet 😥

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    ricklolps3″][quote=”)GN(-Erik schreef, "Movie not available!! 😥 "

    eee bij ook niet 😥 [/quote]

    ik denk bij niemand want bij mij is ie opok not available 👿 😥

  4.   
    Ma-x-rinus's avatar

    Wanneer gaan jullie dit ff fixen ?

    ik wil et filmpje zien xD