Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: BAJA Race Trailer

In BAJA, zullen spelers meer dan 160 vierkante kilometers van harde terreinen die Moeder natuur heeft te bieden kunnen veroveren, inclusief de hoogste bergen, de dikste modder en diepste dalen ooit gecreëerd. Met meer dan 40 voertuigen in 8 klasses, inclusief Trophy Trucks, 4x4s en buggies. Spelers zullen hun off-road voertuigen testen op bergklim uitdagingen, nek- aan- nek Open Class races, circuit races en de ultieme off-road uitdaging: de Baja. De game’s revolutionaire voertuig physics leveren ongekende levensechte handelingen en een support managementsysteem dat spelers toestaat om realistische voertuigschade te controleren en te herstellen wanneer spatborden rondvliegen, banden worden opgeblazen en motoren oververhit raken. BAJA zal vier-speler split screen multiplayer capaciteit steunen, 12-speler online en LAN evenals multiple- screen panoramisch zicht. BAJA is reeds verschenen op de Xbox 360 en PlayStation 3. Bekijk nu deze nieuwe trailer.

  1.   
    derodebaret's avatar

    omg dit word zeker een game voor mij lekker ruig ramme met die auto’s en omdat je zo veel verschillende wagen en wegen heb gaat dat volgens mij ok pas na een heele ,heele lange tijd verveelen 😀 😀

    ben trouwens wel benieuwd naar de game play hoop dat het better is dan de vorige maar dat zal ongetwijfeld het geval zijn 8)

  2.   
    -050- Critical's avatar

    ik vind deze niet zo vet 😳 colin is veel toffer;)

  3.   
    Darkknight's avatar

    ziet er leuk uit maar er komen de komende maanden zoveel games uit dat deze nog lang uit het zicht zal zijn

  4.   
    B–T–B-8's avatar

    ik vind er niet echt iets speciaals aan deze game.