Destroy All Humans! en Intellivision Lives! nu Xbox Originals

Vanaf dit weekend zijn er twee nieuwe Xbox Originals-titels te downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace, te weten Destroy All Humans! en Intellivision Lives!. Destroy All Humans! is een redelijk vermakelijke third-person shooter waarin de speler Cryptosporidium 137, een alien van het buitenaardse ras de Furon, allemaal mensen moet vernietigen om met hun DNA het klonen van zijn eigen soort mogelijk te maken. Destroy All Humans! is een free-roaming game.

Intellivision Lives! is een compilatie van retrospellen die oorspronkelijk voor de Intellivision uit 1980 zijn verschenen.

Beide games zijn nu te downloaden via de Xbox Live Marketplace voor 1200 punten (zo’n 15 euro) per spel.

Na in de eerste drie delen zich naar de top gewerkt te hebben heeft de kleine alien Crypto een goed leven. Zijn in leven in Las Paradiso is een aaneenschakeling van vrouwen, eten en dollartekens. Tenminste: tot verschillende maffiabazen en andere alienrassen hem de rug toekeren. Alweer is het zaak iedereen te laten zien wie de baas is en misschien ondertussen wat onwetende mensen in een zwart gat zuigen, gebouwen op te blazen en hersens te spoelen. Dit deel van Destroy All Humans! is vooral meer free-roaming alien actie, waarbij het spelen met de omgeving en de mensen daarin centraal staat.

Destroy All Humans! Path of the Furon zal in september verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    destroy all humans is continu over the top fun 😆