Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Skate It Exclusive Balance Board Demo

Skate It is een spin-off van Skate, de bekende skategame voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De game wordt geen port van de originele game, maar zal een geheel nieuwe game zijn. Uiteraard zal de game wel veel kenmerken hebben van zijn voorloper, zoals bijvoorbeeld het naderhand opnieuw kunnen bekijken van de tricks die je hebt gedaan.

Skate It zal voor de Wii gebruik maken van het Balance Board, maar kan ook gespeeld worden met alleen de Wii-mote en de nunchuk. Skate It verschijnt eind 2008 voor de Wii en Nintendo DS.

Check snel deze nieuwe trailer, waarin men de besturing met het Balance Board even laat zien.

  1.   
    Xiquzor's avatar

    ziet er zeer cool uit!

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Het zou leuker zijn als je echt naast het balanceboard ook moest voorstuwen zoals int echt 😆 Denk alleen dat daarvoor WEER een nieuwe accesoire moet kopen om dan aan de balance board te bevestigen of zo 😀

  3.   
    Dy-88's avatar

    echt vet! alleen erg vaag hoe je moet springen… als ze nou iets hadden waardoor het springen echter werd dan kwam ie op mijn verjaardagslijstje…

  4.   
    stormtrooper's avatar

    Hou niet echt van skate spellen

  5.   
    -050- Critical's avatar

    ”Dy-88″ schreef, "echt vet! alleen erg vaag hoe je moet springen… als ze nou iets hadden waardoor het springen echter werd dan kwam ie op mijn verjaardagslijstje…"

    nou ik koop deze zowieso